Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"low‐fishmeal aquafeed"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maryam1 (AUTHOR), Shah, Syed Zakir Hussain1 (AUTHOR) dr.zakirhussain@uog.edu.pk, Fatima, Mahroze2 (AUTHOR), Nadeem, Hafsa1 (AUTHOR), Ashraf, Shahzad3 (AUTHOR), Hussain, Majid4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Annals of Animal Science. Jan2024, Vol. 24 Issue 1, p27-39. 13p.
Autor:
null Maryam, Syed Zakir Hussain Shah, Mahroze Fatima, Hafsa Nadeem, Shahzad Ashraf, Majid Hussain
Publikováno v:
Annals of Animal Science.
The replacement of fishmeal (FM) with economical and nutritious FM alternatives including plant and animal-based protein ingredients has become a global research priority. However, the presence of several anti-nutritional factors (ANFs) in these alte
Autor:
Kai‐Min Niu, Damini Kothari, Woo‐Do Lee, Jeong‐Min Lim, Sanaz Khosravi, Sang‐Min Lee, Bong‐Joo Lee, Kang‐Woong Kim, Hyon‐Sob Han, Soo‐Ki Kim
Publikováno v:
MicrobiologyOpen, Vol 8, Iss 6, Pp n/a-n/a (2019)
Abstract In recent years, Bacillus spp. have garnered attention as probiotic supplements in aquafeed owing to the production of heat stable and low pH resistant spores. Herein, we isolated and characterized an autochthonous Bacillus licheniformis KCC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdedac02bab44beb8a43d9e6a898ea1b
Autor:
Kang-Woong Kim, Bong-Joo Lee, Soo-Ki Kim, Woo-Do Lee, Sanaz Khosravi, Kai-Min Niu, Jeongmin Lim, Hyon-Sob Han, Sang-Min Lee, Damini Kothari
Publikováno v:
MicrobiologyOpen
MicrobiologyOpen, Vol 8, Iss 6, Pp n/a-n/a (2019)
MicrobiologyOpen, Vol 8, Iss 6, Pp n/a-n/a (2019)
In recent years, Bacillus spp. have garnered attention as probiotic supplements in aquafeed owing to the production of heat stable and low pH resistant spores. Herein, we isolated and characterized an autochthonous Bacillus licheniformis KCCM 43270 f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siar, El Hocine1,2 (AUTHOR) hocines1@hotmail.fr, Abellanas-Perez, Pedro1 (AUTHOR) m.a.p@icp.csic.es, Rocha-Martin, Javier3 (AUTHOR) javrocha@ucm.es, Fernandez-Lafuente, Roberto1 (AUTHOR) javrocha@ucm.es
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 15, p3674. 13p.
Publikováno v:
Feed Research. 2024, Vol. 47 Issue 14, p156-161. 6p.