Zobrazeno 1 - 10
of 1 853
pro vyhledávání: '"lost sales"'
Publikováno v:
Jurnal Sistem dan Manajemen Industri, Vol 8, Iss 1, Pp 35-46 (2024)
This study proposes an economic production quantity (EPQ) model that comprehensively addresses scrap items, imperfect quality items, rework processes, and shortages. The model incorporates various types of defective items, including scrap, imperfect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7025b824a1f748ebbb9c021e2b1b8ec4
Autor:
Mamta Keswani, Uttam Khedlekar
Publikováno v:
Data Science in Finance and Economics, Vol 4, Iss 1, Pp 83-131 (2024)
In the face of a competitive and ever-changing business landscape, companies often grapple with the challenge of sustaining their products in declining markets. To combat this issue, effective strategies such as promotional efforts play a pivotal rol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae5773c15469497c8253ec0ac6c61deb
Publikováno v:
OPSI, Vol 16, Iss 2, Pp 188-199 (2023)
This paper studies on proposed inventory policy at a well-known pharmacy in Riau Province, Indonesia. Pharmacy X often experiences stockouts, especially during the critical period of the COVID-19 pandemic. These stockouts lead to lost sales. The Q an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a010ad5a8a94474d8da29f59daa6a867
Autor:
Yonit Barron
Publikováno v:
Mathematics, Vol 12, Iss 9, p 1341 (2024)
We study a continuous-review stock management of a retailer for a single item in a limited storage (buffer) in a random environment. The stock level fluctuates according to two independent compound Poisson processes with discrete amounts of items (ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2718be18d5f4335a1664b5fc6f8fc34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jung Woo Baek
Publikováno v:
Mathematics, Vol 12, Iss 2, p 194 (2024)
This paper considers a make-to-order production–inventory system that comprises a production facility and an inventory warehouse. Customers arrive at the facility to place an order, and the orders are processed using the first-come-first-served (FC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f99a5b3c23be4e639734d1338632fd62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.