Zobrazeno 1 - 10
of 20 108
pro vyhledávání: '"longitudinal cohort studies"'
Autor:
Budin-Ljøsne, Isabelle1 (AUTHOR) Isabelle.budin.ljosne@fhi.no, Fredheim, Nanna A. G.2 (AUTHOR), Jevne, Charlotte Alison3 (AUTHOR), Kleven, Bojana Milanovic4 (AUTHOR), Charles, Marie Aline5 (AUTHOR), Felix, Janine F.6,7 (AUTHOR), Flaig, Robin8 (AUTHOR), García, María Paz9 (AUTHOR), Havdahl, Alexandra10,11,12 (AUTHOR), Islam, Shahid13 (AUTHOR), Kerr, Shona M.14 (AUTHOR), Meder, Inger Kristine15 (AUTHOR), Molloy, Lynn16 (AUTHOR), Morton, Susan M. B.17 (AUTHOR), Pizzi, Costanza18 (AUTHOR), Rahman, Aamnah19 (AUTHOR), Willemsen, Gonneke20 (AUTHOR), Wood, Diane21 (AUTHOR), Harris, Jennifer R.22 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Medical Research Methodology. 12/3/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-13. 13p.
Autor:
Tianbo Zhang1, Jiachen Wu2 wujc366@163.com
Publikováno v:
Current Topics in Nutraceutical Research. Nov2024, Vol. 22 Issue 4, p1139-1144. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isabelle Budin-Ljøsne, Nanna A. G. Fredheim, Charlotte Alison Jevne, Bojana Milanovic Kleven, Marie Aline Charles, Janine F. Felix, Robin Flaig, María Paz García, Alexandra Havdahl, Shahid Islam, Shona M. Kerr, Inger Kristine Meder, Lynn Molloy, Susan M. B. Morton, Costanza Pizzi, Aamnah Rahman, Gonneke Willemsen, Diane Wood, Jennifer R. Harris
Publikováno v:
BMC Medical Research Methodology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background Longitudinal cohort studies are pivotal to understand how socioeconomic, environmental, biological, and lifestyle factors influence health and disease. The added value of cohort studies increases as they accumulate life course dat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed305309f2044ee2ab599e7fc5314a68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karl Michaëlsson, Eva Warensjö Lemming, Susanna C. Larsson, Jonas Höijer, Håkan Melhus, Bodil Svennblad, John A. Baron, Alicja Wolk, Liisa Byberg
Publikováno v:
BMC Medicine, Vol 22, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
Abstract Background The effect of milk on the risk of ischemic heart disease (IHD) and acute myocardial infarction (MI) is unclear. We aimed to examine the association between non-fermented and fermented milk consumption on these endpoints and invest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/756b56b0e38d4aac98a4c54047534c91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.