Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"longevity dietary pattern"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Background Age-related dysbiosis of the microbiota has been linked to various negative health outcomes. This study aims to investigate the effects of a newly discovered dietary fiber compound (DFC) on aging, intestinal microbiota, and relate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61bad066e4054c0e8f3a692dafe631c7
Autor:
Wenjun ZHU, Junxia DOU, Wenxuan ZHENG, Lihua MEI, Ning MENG, Xiaohan YU, Kunchen HAN, Jinke MA, Ruiding LI, Quanyang LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 371-379 (2022)
This research adopted the D-galactose induced senility mice as the research object, under the condition of constant energy control, different protein content of feeding groups was designed. Mice were under dietary intervention for 8 weeks, by analyzi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c04c5313395447d8216c0d85259011c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 15; Pages: 3181
A series of previous studies by our team has shown that the Guangxi longevity dietary pattern contributes to the improvement of human health, but the role of dietary fiber compounds (DFC) in the anti-aging of this dietary pattern has not been studied
Publikováno v:
Health & Medicine Week; 4/26/2024, p6115-6115, 1p
Publikováno v:
Tufts University Health & Nutrition Letter. Nov2016, Vol. 34 Issue 9, p7-7. 1p.
Autor:
Kunchen HAN, Wenjun ZHU, Haiyan ZHAO, Qianzu HE, Jinke MA, Xiaohan YU, Qinren ZHANG, Quanyang LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 9-18 (2022)
To explore the relationship between diet and human health, this study aimed to evaluate the beneficial effects of the existing Guangxi longevity dietary pattern on the human body from metabolomics. After 2 weeks of habitual diet, the selected volunte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db752930c4a04af1b2daf2f36d25e1c3