Zobrazeno 1 - 10
of 1 040
pro vyhledávání: '"longanizas"'
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 12, p 1847 (2020)
This paper evaluates how grilling, a traditional culinary procedure for fresh meat products, affects the composition and technological properties of healthy longanizas formulated with chia (Salvia hispanica L.) (C-RF) and oat (Avena sativa L.) (O-RF)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0baf0bda50924eae9aaa9a9ab1d6e1c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 9, Iss 1847, p 1847 (2020)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Volume 9
Issue 12
Foods, Vol 9, Iss 1847, p 1847 (2020)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Volume 9
Issue 12
This article belongs to the Special Issue Novel Strategies for the Development of Healthier Meat and Meat Products and Determination of Their Quality Characteristics.
This paper evaluates how grilling, a traditional culinary procedure for fresh
This paper evaluates how grilling, a traditional culinary procedure for fresh
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ros Almela, Andrea
Publikováno v:
REDIUMH. Depósito Digital de la UMH
instname
REDIUMH: Depósito Digital de la UMH
Universidad Miguel Hernández de Elche
instname
REDIUMH: Depósito Digital de la UMH
Universidad Miguel Hernández de Elche
Actualmente, existe una tendencia a consumir productos más saludables por la preocupación de llevar un buen estilo de vida. La industria alimentaria ha tenido que reformular y desarrollar productos incorporando nuevos ingredientes como la chía deb
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0ac1577c87342bd20007f9a625164e71
http://hdl.handle.net/11000/6578
http://hdl.handle.net/11000/6578
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bistua: Revista de la Facultad de Ciencias Básicas; 2010, Vol. 8 Issue 1, p1-28, 28p, 3 Charts
Publikováno v:
Journal of Veterinary Medicine, Series B. 44:617-624
Two different temperatures for enrichment of Listeria monocytogenes and related species have been studied (1) cold enrichment at 4 degrees C (2) enrichment at 30 degrees C (FDA method). Also, two selective media for isolation were tested: Acriflavine
Autor:
Rota C; Dpto. Producción Animal y Ciencia de los Alimentos, Bromatología y Microbiología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria, Universidad de Zaragoza, Spain., Yangüela J, Blanco D, Carramiñana JJ, Herrera A
Publikováno v:
Zentralblatt fur Veterinarmedizin. Reihe B. Journal of veterinary medicine. Series B [Zentralbl Veterinarmed B] 1997 Dec; Vol. 44 (10), pp. 617-24.