Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"longan seed"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100973- (2023)
Longan seeds, rich in phenolic compounds with antioxidant properties, are an underestimated by-product of longan processing. Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs), which are carcinogenic and mutagenic, are produced during the cooking of meat produc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0df6c9c87cf4d278b0ad32ff2443e2b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Materials, Vol 9 (2022)
The potential of a drug delivery system of the longan seed extract (LSE) incorporated in the alginate/chitosan (Alg/CS) beads has been studied. The LSE-loaded Alg/CS beads were prepared using the ionic gelation method via the interaction between prot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/947a8bdff0834b33b31f996497a6c0c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 9, p 2758 (2021)
A new and simple method, based entirely on a physical approach, was proposed to produce activated carbon from longan fruit seed with controlled mesoporosity. This method, referred to as the OTA, consisted of three consecutive steps of (1) air oxidati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3160f0e08baf4157bd0afa9b18e4d616
Publikováno v:
Iranian Journal of Basic Medical Sciences, Vol 19, Iss 8, Pp 870-874 (2016)
Objective(s): Longan seeds have been used as a folk medicine in China. Longan seed extract (LSE) is known for antioxidative, antiproliferative, hypoglycemic, and hypouremic effects. However, its anti-inflammatory effect has not been shown. Materials
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a90d2a547ef64cb7923913292d3f217d