Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"locally grown"'
Publikováno v:
International Hospitality Review, 2021, Vol. 37, Issue 1, pp. 8-27.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IHR-02-2021-0007
Publikováno v:
International Hospitality Review, Vol 37, Iss 1, Pp 8-27 (2023)
Purpose – This study aims to investigate how domestic and international undergraduate students from a university in Ontario, Canada, defined locally grown food and examined the factors behind their locally grown food purchase intentions. Design/met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e401a37c434641119d73f43d0eb70f11
Autor:
Charles E. Barrett, Lincoln Zotarelli, Sylvia M. Willis, Jay M. Capasso, Ethan T. Carter, De Broughton, Kevin R. Athearn, Andrew MacIntosh, Alicia N Halbritter, Matthew T. Smith, Kevin A. Korus, Daniel J. Leonard
Publikováno v:
EDIS, Vol 2021, Iss 5 (2021)
This new 6-page publication of the UF/IFAS Horticultural Sciences Department aims to inform Florida growers and the craft brewing and distillery industry about the current knowledge of the potential yield and challenges of barley cultivation in north
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47f8f43feac54fb4a0c76757f19a6f64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erni Sofia Murtini, Ahmad Subagio, Sudarminto Setyo Yuwono, Irawan Setya Wardhana, Sulthon Fathoni
Publikováno v:
Agritech, Vol 38, Iss 1, Pp 112-118 (2018)
Brown sorghum is one of cereals with high prospective to be developed as a new source of staple food in Indonesia because it is easily cultivated and high productivity. However, this grain has been overlooked because of limited available information
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d54106fce23444a9a8cdfe50177320ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Human Sciences and Extension, Vol 3, Iss 3, Pp 124-142 (2015)
Insufficient intake of fruits and vegetables has been recognized as a possible reason for dietary deficiencies that contribute to rising chronic health issues and medical costs. Based on data generated by the 2011 Behavioral Risk Factor Surveillance
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ee03120fba14e02a0b85376f5028a06
Autor:
Novak, Eva
Magistrska naloga se usmerja v preučevanje nakupovalnih in prehranjevalnih navad mladih potrošnikov, ki hrano kupujejo na tržnici in prihajajo iz urbanih okolij. Osredotoča se na vprašanje, kakšni so razlogi mladih urbanih potrošnikov za nakup
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::056b4c3608050c19e8307be5a5b5363a
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=161987&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=161987&dn=
Autor:
Ramu GOVİNDASAMY, Albert Ayeni AYENİ, Kathleen M. KELLEY, James E. SİMON, William J. SCİARAPPA, Richard W. VAN VRANKEN, Peter NİTZSCHE, Brian SCHİLLİNG, Stephen J. KOMAR, Surendran ARUMUGAM
Publikováno v:
Volume: 35, Issue: 3 155-165
Mediterranean Agricultural Sciences
Mediterranean Agricultural Sciences
The population demographics of the eastern U.S has changed in recent years with an increase in immigrants, particularly of Asian and Hispanic origins. This trend motivated the identification of foods preferred by these ethnic communities in 16 states
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::64e17b8e71576a73251dc94eca3e55bd
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mediterranean/issue/73655/1163714
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mediterranean/issue/73655/1163714