Zobrazeno 1 - 10
of 72 543
pro vyhledávání: '"locally grown"'
Autor:
Anna Blessing
This beautiful new book by 30-year-old writer and photographer Anna H. Blessing introduces readers to the story of the modern heartland farm. The book explores how sustainable practices--and close ties to high-profile chefs and restauranteurs--have p
Autor:
Shin, Yeon Ho1 (AUTHOR) yshin9@ches.ua.edu, Jung, Seung Eun1 (AUTHOR), Niuh, Alvin1 (AUTHOR), Severt, Kimberly1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Foodservice Business Research. Dec2024, p1-17. 17p. 1 Illustration, 2 Charts.
Autor:
حسن محمود شرفید1, زهير مصطفى بن سعد2 Z.bensaaad@uot.edu.ly
Publikováno v:
Libyan Journal of Agriculture. 2024, Vol. 29 Issue 1, p38-47. 10p.
Publikováno v:
International Hospitality Review, 2021, Vol. 37, Issue 1, pp. 8-27.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IHR-02-2021-0007
Autor:
Rahman, Md. Tajminur, Ove, Towkir Ahmed, Halim, Md. Abdul, Khatun, Amina, Yeasmin, Mst. Runa, Kamal, Md. Murtuza, Khatun, Anwara Akter
Publikováno v:
In Food and Humanity May 2024 2
Publikováno v:
International Hospitality Review, Vol 37, Iss 1, Pp 8-27 (2023)
Purpose – This study aims to investigate how domestic and international undergraduate students from a university in Ontario, Canada, defined locally grown food and examined the factors behind their locally grown food purchase intentions. Design/met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e401a37c434641119d73f43d0eb70f11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Genetic Engineering and Biotechnology December 2023 21(1)