Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"local food ingredients"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Teknologi Pangan: Media Informasi dan Komunikasi Ilmiah Teknologi Pertanian, Vol 12, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
The percentage of children under five in RW 2 with the characteristics of chronic nutritional status is 8 people or 73%. Chronic indicators describe the nutritional problems of children under five in the long term, due to low BW/U index, short BW/U,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb560a8803664af591b8e83e0da72d28
Autor:
Georg Steiger, Nattapol Tangsuphoom, M Munirul Islam, Saskia de Pee, Tahmeed Ahmed, Keith P. West, Parul Christian, Rachel Fuli, Nuzhat Choudhury, Monira Parveen, M. Iqbal Hossain, Shafiqul Alam Sarker
Publikováno v:
BMC Pediatrics
Inadequate energy and micronutrient intake during childhood is a major public health problem in developing countries. Ready-to-use supplementary food (RUSF) made of locally available food ingredients can improve micronutrient status and growth of chi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.