Zobrazeno 1 - 10
of 183
pro vyhledávání: '"liver pâté"'
Autor:
Ladislav Šiška, Robert Gál, František Štefunko, Zdeněk Polášek, Zuzana Lazárková, Markéta Pětová, Zdeněk Trvdoň, Richardos Nikolaos Salek
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 18, p 2715 (2024)
Hydrocolloids are used in spreadable meat or poultry products to improve consistency, emulsion stability and water retention, resulting in products with desired functional and organoleptic properties. The scope of the work was to evaluate the additio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14a47a3c434948f4a491eebd1605e337
Autor:
Agnieszka Bilska, Joanna Kobus-Cisowska, Janusz Wojtczak, Ryszard Kowalski, Ewelina Kaczmarek
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 7, p 1561 (2024)
The aim of this study was to evaluate the effect of hop extracts on changes in the primary and secondary fat oxidation products, physicochemical properties, and microbiological quality of pâté-type offal sausages obtained through the partial replac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c3f45795dc24a0a86464b97a0a8ad4b
Autor:
Luiz Rogério G. Magalhães, Victor F. Moebus, Airton A. Castagna, Marcos Aronovich, Carlos Eduardo R. Coutinho, Saida Favotto, Edi Piasentier, Luiz A. M. Keller, Eliana F. M. Mesquita
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4064 (2023)
The development of balanced, healthy, ready-to-consume, and easy-to-prepare products has led to the development of new food technologies. Despite their high commercial value, bullfrog (Aquarana catesbeiana) carcasses result in low yields, with the th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6a511f5b8864b61b8c2d8833e25880f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuzana Lazárková, Alena Kratochvílová, Richardos Nikolaos Salek, Zdeněk Polášek, Ladislav Šiška, Markéta Pětová, František Buňka
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2423 (2023)
The novelty of this study is the investigation of the effect of different heat treatments and, simultaneously, the effect of different fat levels on the quality of pork liver pâtés. Hence, this study aimed to evaluate the effect of heat treatment a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa9a530f57dc43ed8825e84e7c636855
Autor:
Monika Marcinkowska-Lesiak, Kazem Alirezalu, Adrian Stelmasiak, Iwona Wojtasik-Kalinowska, Anna Onopiuk, Arkadiusz Szpicer, Andrzej Poltorak
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 7, p 4464 (2023)
The use of nonthermal air plasma is rapidly becoming a novel technology as an alternative source of nitrites in the meat industry. As egg white is a versatile and cost-effective ingredient commonly used to improve the texture of meat products, the ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9adcefdb6bf34dd9898c6259aa4654eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McLAUCHLIN, J., JØRGENSEN, F., AIRD, H., CHARLETT, A., ELVISS, N., FENELON, D., FOX, A., WILLIS, C., AMAR, C. F. L.
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 2017 Jun 01. 145(8), 1545-1556.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26521230
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.