Zobrazeno 1 - 10
of 7 058
pro vyhledávání: '"liver pâté"'
Autor:
Šiška, Ladislav1 (AUTHOR) siska@utb.cz, Gál, Robert1 (AUTHOR) f_stefunko@utb.cz, Štefunko, František1 (AUTHOR) zpolasek@utb.cz, Polášek, Zdeněk1 (AUTHOR) lazarkova@utb.cz, Lazárková, Zuzana1 (AUTHOR) rsalek@utb.cz, Pětová, Markéta2 (AUTHOR) marketa.petova@unob.cz, Trvdoň, Zdeněk3 (AUTHOR) zdenek.tvrdon@schomfarms.cz, Salek, Richardos Nikolaos1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Sep2024, Vol. 14 Issue 18, p2715. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ladislav Šiška, Robert Gál, František Štefunko, Zdeněk Polášek, Zuzana Lazárková, Markéta Pětová, Zdeněk Trvdoň, Richardos Nikolaos Salek
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 18, p 2715 (2024)
Hydrocolloids are used in spreadable meat or poultry products to improve consistency, emulsion stability and water retention, resulting in products with desired functional and organoleptic properties. The scope of the work was to evaluate the additio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14a47a3c434948f4a491eebd1605e337
Autor:
Županjac, Miloš1 milos.zupanjac@fins.uns.ac.rs, Ikonić, Predrag1, Šojić, Branislav2, Đermanović, Branislava1
Publikováno v:
Meat Technology. 2023, Vol. 64 Issue 2, p416-421. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pětová, Marketa, Polášek, Zdenek, Lapčíková, Barbora, Lapčík, Lubomir, Buňková, Leona, Pospiech, Matej, Foltin, Pavel, Talár, Jaroslav, Salek, Richardos Nikolaos, Kůrová, Vendula, Křištofová, Katerina, Buňka, Frantisek
Publikováno v:
In LWT 1 January 2024 191
Autor:
FRUNZĂ, Gabriela1 frunza.gabriela@uaiasi.ro, RADU-RUSU, Cristina Gabriela1, ALBU, Aida1, POP, Ioan Mircea1
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2022, Vol. 65 Issue 2, p322-329. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 107 (2023)
In the past, several efforts have been made to find suitable substitutes for synthetic preservatives in meat products with fewer side effects on human health. Essential oils have gained worldwide interest due to their antimicrobial activity. The addi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc0e919170694d168ab0ce0c6accec8c
Autor:
Zuzana Lazárková, Alena Kratochvílová, Richardos Nikolaos Salek, Zdeněk Polášek, Ladislav Šiška, Markéta Pětová, František Buňka
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2423 (2023)
The novelty of this study is the investigation of the effect of different heat treatments and, simultaneously, the effect of different fat levels on the quality of pork liver pâtés. Hence, this study aimed to evaluate the effect of heat treatment a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa9a530f57dc43ed8825e84e7c636855