Zobrazeno 1 - 10
of 1 800
pro vyhledávání: '"lipoprotein oxidation"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3489 (2024)
This study examined the effect of succinylation on protein oxidation–aggregation and the formation of off-flavors in heated egg yolks (EYs). The sensory evaluation, content of volatile compounds, stability of low-density lipoprotein (LDL) particles
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b416aeb8c7a54ee791d59b27f0e76fde
Autor:
Yuxin Gan, Chenyu Wang, Chenfeng Xu, Pingping Zhang, Shutong Chen, Lei Tang, Junbing Zhang, Huahao Zhang, Shenhua Jiang
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 101, Iss , Pp 106658- (2023)
The simultaneous extraction of crocin and geniposide from gardenia fruits (Gardenia jasminoides Ellis) was performed by integrating natural deep eutectic solvents (NADES) and ultrasound-assisted extraction (UAE). Among the eight kinds of NADES screen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88770d6efa5d4225a05bec8b27617e6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.