Zobrazeno 1 - 10
of 229
pro vyhledávání: '"lipophilic antioxidants"'
Autor:
V.E. Sofronova, V.V. Nokhsorov, F.F. Protopopov, B. Nowicka, M. Jemiola-Rzeminska, K. Strzalka
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 67, Iss 1, Pp 285-293 (2023)
The seasonal patterns of changes in the content of lipophilic antioxidants β-carotene (β-Car), zeaxanthin (Zx), α-tocopherol (α-Toc), plastoquinone (PQ)/plastoquinol (PQH2) were studied in the assimilating shoots of evergreen shrub Ephedra monosp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/895ae8ed046f4fcfa7bbb384be229fd8
Autor:
Darío R. Gómez-Linton, Arturo Navarro-Ocaña, Silvestre Alavez, Ricardo Lobato-Ortiz, Angélica Román-Guerrero, José Alberto Mendoza-Espinoza, Juan Manuel Villa-Hernández, Laura J. Pérez-Flores
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 60, Iss 1, Pp 121-131 (2022)
Research background. Tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit is highly consumed worldwide and contains high amounts of carotenoids and tocopherols, two powerful antioxidants. Native tomato genotypes are rarely used in large-scale market but serve as a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/787d60307f0e48bfb8be46bbc280a22f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Munné-Bosch, Sergi
Publikováno v:
The New Phytologist, 2005 May 01. 166(2), 363-366.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1514681
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mathieu Cassien, Anne Mercier, Sophie Thétiot-Laurent, Marcel Culcasi, Emilie Ricquebourg, Alice Asteian, Gaëtan Herbette, Jean-Pierre Bianchini, Phila Raharivelomanana, Sylvia Pietri
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 2, p 199 (2021)
Tamanu oil from Calophyllum inophyllum L. has long been used in traditional medicine. Ethanol extraction was found the best strategy for recovering bioactive compounds from the resin part of Tamanu oil, yielding two neutral and acidic resins fraction
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d05ab08d8a5544eb864bfa804e5eabb3
Autor:
Jinhyuk Kim, Seung Jun Choi
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 8, p 971 (2020)
The chemical stability of the lipophilic bioactives encapsulated in emulsions can be influenced by emulsion droplet interfacial characteristics as well as by the ability of antioxidants incorporated in emulsion to prevent the degradation of the encap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/938079fc36b94dd2a1b6600dd1137987
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.