Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"lipogenic enzyme-activities"'
Publikováno v:
Agricultura Tropica et Subtropica, Vol 52, Iss 3-4, Pp 97-104 (2019)
Feasibility of total replacement of fish oil (FO) with vegetable oils (palm oil (PO) and soybean oil (SO)) in practical diet for Heterobranchus longifilis fingerlings was evaluated. Six iso-nitrogenous and iso-caloric diets were prepared. Control die
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc12648b7ede47cd957dbeb1bb0d1273
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Journal of Nutrition
British Journal of Nutrition, Cambridge University Press (CUP), 2013, 109 (8), pp.1373-1381. ⟨10.1017/S0007114512003418⟩
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
British Journal of Nutrition, Cambridge University Press (CUP), 2013, 109 (8), pp.1373-1381. ⟨10.1017/S0007114512003418⟩
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Previous experiments with Senegalese sole (Solea senegalensis) have demonstrated that dietary lipid levels above 8% impaired growth and did not promote protein retention. We hypothesised that this low ability to use high-lipid diets may depend on the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c345ce22d7a3fc52480effccdf6424cb
https://hal.inrae.fr/hal-02643484
https://hal.inrae.fr/hal-02643484
Autor:
Pierre Sellier, Maryline Kouba
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2011, 88 (2), pp.213-220. ⟨10.1016/j.meatsci.2011.01.003⟩
Meat Science, Elsevier, 2011, 88 (2), pp.213-220. ⟨10.1016/j.meatsci.2011.01.003⟩
Chantier qualité GA; Compared with subcutaneous or abdominal fat depots of pig carcasses, intermuscular fat displays a number of original properties. It cannot be easily removed from fresh or processed meat delivered to consumers and has therefore a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6dd1879071b970dea7df1fbc5216af02
https://hal-agrocampus-ouest.archives-ouvertes.fr/hal-00729311
https://hal-agrocampus-ouest.archives-ouvertes.fr/hal-00729311
Autor:
Michael V. Dodson, Melinda E. Fernyhough, Roberts P. Rhoads, Theodore P. Rasmussen, Min Du, Beatrice Soret, Sylvia P. Poulos, James M. Reecy, Zhihua Jiang, Priya S. Mir, Gary J. Hausman, Douglas C. McFarland, Le Luo Guan, Sandra G. Velleman, Werner G. Bergen
Publikováno v:
Academica-e: Repositorio Institucional de la Universidad Pública de Navarra
Universidad Pública de Navarra
ResearcherID
Academica-e. Repositorio Institucional de la Universidad Pública de Navarra
instname
International Journal of Biological Sciences
Universidad Pública de Navarra
ResearcherID
Academica-e. Repositorio Institucional de la Universidad Pública de Navarra
instname
International Journal of Biological Sciences
Skeletal muscle stem cells from food-producing animals are of interest to agricultural life scientists seeking to develop a better understanding of the molecular regulation of lean tissue (skeletal muscle protein hypertrophy) and intramuscular fat (m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eeb2bfe4bf980120b09ac83081ed1f07
https://hdl.handle.net/2454/10572
https://hdl.handle.net/2454/10572
Publikováno v:
Archives of Animal Nutrition, 57(2), 137-150
Archives of Animal Nutrition 57 (2003) 2
Archives of Animal Nutrition 57 (2003) 2
The objective of this review is to outline those parts of modelling approaches in pig production which are not highly developed: these are the partitioning of protein and lipid accretion in different anatomical body parts. The authors introduce prese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3d2fcd5b41d29ed5f04c6239761a745f
https://research.wur.nl/en/publications/conceptual-paper-for-modelling-protein-and-lipid-accretion-in-dif
https://research.wur.nl/en/publications/conceptual-paper-for-modelling-protein-and-lipid-accretion-in-dif
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.