Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"lipid supplement"'
The type of lipid supplement has crucial implications for forage particle size in calf starter diets
Autor:
Pedram Panahiha, Hamidreza Mirzaei-Alamouti, Mehdi Kazemi-Bonchenari, Mehdi Poorhamdollah, Mina Vazirigohar, Jörg R. Aschenbach
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 14, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Background Forage inclusion in starters of young dairy calves has become an acceptable strategy in the last decade. To compensate for the lower energy provided by forage, concurrent lipid supplementation can be proposed. However, ruminal mic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f67facc61e94e26a686e778af27bd6a
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 11, Pp 8792-8805 (2022)
ABSTRACT: Lipid added as rapeseed or palm oil to the diet of dairy goats over 8 mo of one lactation alters fat secretion and milk fatty acid (FA) and protein composition. In this study, we examined the contribution of mammary gene expression to these
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/974c2a3954924bbd8fd8480fef51f91c
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 6, Pp 100822- (2023)
Milk proteins are a source of bioactive molecules for calves and humans that may also reflect the physiology and metabolism of dairy cows. Dietary lipid supplements are classically used to modulate the lipid content and composition of bovine milk, wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fed8d86837354dcca7180daeaa1b1b4e
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 12, Pp 100635- (2022)
This study examines the effects of diets supplemented with various lipids selected to induce divergent milk fat content responses (including a milk fat depression) between dairy cows and goats on plasma lipid composition. The objective was to better
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33c30591b8ea4f8b986a00fe45aafea8
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 9, p 1123 (2022)
Recently, the quality of beef has received great attention, and health concerns have been focused on fatty acid composition in relation to dietary requirements. The present work aims to evaluate the effect of omega-3 fatty acids (FA) lipid supplement
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4964068dd80a4e858746497f886966c2
Autor:
Julián Andrés Castillo Vargas, Martha Olivera-Ángel, Claúdio Vaz Di Mambro Ribeiro, Edgar Eduardo Daza Caicedo
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Vol 31, Iss 3, Pp 213-222 (2018)
Background: Dietary linoleic (LA) and alpha-linolenic (LN) acids are extensively isomerized and hydrogenated by rumen microbes, and this activity can further contribute to the fatty acid profile of ruminantderived food products. Objective: To evaluat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d74989fb82604f1189447cc2c9c1dfe8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.