Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"lipid quality indices"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 11, pp. 3841-3854.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2021-0972
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anca Dumuta, Zorica Vosgan, Cristina Mihali, Liviu Giurgiulescu, Melinda Kovacs, Radu Sugar, Lucia Mihalescu
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 89, Iss , Pp 106155- (2022)
This study aimed to evaluate the influence of different power-time ultrasound regimes of pasteurization on the physical, chemical, organoleptic properties, and lipid quality indices of goat curds characterized by a low cholesterol level. Cholesterol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7707d79d582a487f89950ba0460f4779
Autor:
Beata Paszczyk, Joanna Łuczyńska
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 38, Iss 2, Pp 109-114 (2020)
The fatty acid composition, cis-9,trans-11 C18:2 (CLA) content and lipid quality indices in the fat of some dairy products (pasteurised milk, UHT milk, natural yoghurts, bio-yoghurts, yoghurts with fruit and cereal grains, butters and hard cheeses) a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcac50bf9e8b47ea9735d8876fbac6f6
Upcycling Fish By-Products into Bioactive Fish Oil: The Suitability of Microwave-Assisted Extraction
Autor:
José Pinela, Beatriz de la Fuente, Matilde Rodrigues, Tânia C. S. P. Pires, Filipa Mandim, André Almeida, Maria Inês Dias, Cristina Caleja, Lillian Barros
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 13, Iss 1, p 1 (2022)
The seafood industry is often left out of the food waste discussion, but this sector is no exception, as it generates large amounts of various by-products. This study aimed to explore the potential of the microwave-assisted extraction (MAE) technique
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/912def215c7b412f870c69db7962f03e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 2, p 198 (2022)
The aim of the study was to compare and demonstrate whether commercial rennet ripening cheeses available on the market in summer and winter differ in their chemical composition, fatty acid profile, content of cis9trans11 C18:2 (CLA) acid and other tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6be4d838a4454989a74911b533565e9b
Autor:
Valentina F. Domingues, Mário Quaresma, Sara Sousa, Mónica Rosas, Breixo Ventoso, Maria Leonor Nunes, Cristina Delerue-Matos
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2816 (2021)
The aim of this study was to evaluate the influence of the fishing location on yellowfin tuna’s (YFT; Thunnus albacares) white muscle total lipid (TL) content and fatty acid profile. The comparison included 45 YFT loins, equally divided between the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9543446b5cd34f29b9b5e229843b0610
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.