Zobrazeno 1 - 10
of 158
pro vyhledávání: '"lipid digestibility"'
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 32, Iss 4, Pp 100376- (2023)
SUMMARY: To compare different soybean oil sources, a 42-d study was performed using 780 straight-run Ross 308 broilers randomly assigned to 1 of 5 dietary treatments. Dietary treatments consisted of: 1) a corn-soybean meal negative control (NC) diet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24d3a0f75d3b4e8eab48a3e7aefa9bf4
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 13, Iss 10, p 1479 (2023)
This research evaluated the role and feasibility of the granular nanocellulose particles (GNC) from sugarcane bagasse obtained from enzymatic hydrolysis in reducing lipid digestibility and permeability in an in vitro simulated gastrointestinal (GI) s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50f0589ca3c24c50b5c26c1b7fe1b30a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Susana Cofrades, Arancha Saiz, Miriam Pérez-Mateos, Alba Garcimartín, Rocío Redondo-Castillejo, Aranzazu Bocanegra, Juana Benedí, María Dolores Álvarez
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 5, p 738 (2022)
This study explores the influence of carboxymethylcelullose (CMC) and methylcelullose (MC), added by simultaneous (sim) and sequential (seq) emulsification methods, on the structure, rheological parameters and in vitro lipid digestibility of pork lar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/439a9b1b7b2e47e4bc713ee5c19c41af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wanwanut Limpimwong, Thanutchaporn Kumrungsee, Norihisa Kato, Noriyuki Yanaka, Masubon Thongngam
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 39, Iss , Pp 250-256 (2017)
Rice bran wax (RBW)–rice bran oil (RBO) oleogel is an alternative structured fat used to replace saturated and trans fats. Our study investigated the effects of the RBW crystal network structure of oleogel on lipid digestibility compared with marga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5fb3eb5c0ca496f998a3cc5cc2969b3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.