Zobrazeno 1 - 10
of 477
pro vyhledávání: '"lipid class"'
Autor:
Nami Sakamoto, Takaki Oka, Yuki Matsuzawa, Kozo Nishida, Jayashankar Jayaprakash, Aya Hori, Makoto Arita, Hiroshi Tsugawa
Publikováno v:
Metabolites, Vol 14, Iss 11, p 602 (2024)
Background: Untargeted lipidomics using collision-induced dissociation-based tandem mass spectrometry (CID-MS/MS) is essential for biological and clinical applications. However, annotation confidence still relies on manual curation by analytical chem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/baa38db382774dd0b034dd8651154549
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thi-Kim-Hoa Dinh, Phi-Hung Nguyen, Doan Lan Phuong, Thi-Phuong-Ly Dang, Pham Minh Quan, Thi-Kim-Dung Dao, Valeria P. Grigorchuk, Pham Quoc Long
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 9, p 3721 (2023)
Sea urchins (Tripneustes gratilla) are among the most highly prized seafood products in Vietnam because of their nutritional value and medicinal properties. In this research, lipid classes and the phospholipid (PL) molecular species compositions from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5f492fba2b94333891a0ead51887679
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101261- (2021)
ABSTRACT: The aim of the present study is to assess the effect of the free-fatty-acid (FFA) content and saturation degree of dietary fat (added at 6%) on the fatty-acid (FA) digestibility and lipid-class content along the gastrointestinal tract and e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f099bd6ef000425689b19e972c1408e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
New Phytologist, 2017 Jan 01. 213(2), 700-713.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/newphytologist.213.2.700
Autor:
Sabrina Krautbauer, Raquel Blazquez, Gerhard Liebisch, Marcus Hoering, Philip Neubert, Tobias Pukrop, Ralph Burkhardt, Alexander Sigruener
Publikováno v:
Metabolites, Vol 11, Iss 5, p 277 (2021)
Lipids are a ubiquitous class of structurally complex molecules involved in various biological processes. In the fast-growing field of lipidomics, preanalytical issues are frequently neglected. Here, we investigated the stability of lipid profiles of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08ce151abb0f4d6998424e30a965490a
Autor:
Rossella Tessari, Michele Berlanda, Massimo Morgante, Tamara Badon, Matteo Gianesella, Elisa Mazzotta, Barbara Contiero, Enrico Fiore
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 8, p 1410 (2020)
The transition period is a central moment in dairy cows breeding because metabolic disorders may occur in relation to a dramatic increase in energy demand. This research aimed to identify new biomarkers for the diagnosis of hyperketonemia in bovine i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a9ca7e42c4e4421b89620c6db52b32c
Autor:
P. Speranza, K. M.M. Leão, T. S. Narciso Gomes, L. V.C. Reis, A. P. Rodrigues, J. Alves Macedo, A. P.B. Ribeiro, G. Alves Macedo
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 4, Pp e282-e282 (2018)
Although Amazonian oils present great potential for various applications, they have not been extensively explored for commercial use. In this study, the effects of enzymatic interesterification of buriti oil in relation to its triacylglycerol composi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e186cc9f54414ce3a338f646025dd132