Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"lime peel essential oil"'
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymer Technologies and Applications March 2025 9
Autor:
Cucinotta, Lorenzo1 (AUTHOR), Cafeo, Giovanna1 (AUTHOR), Alibrando, Filippo1 (AUTHOR), Russo, Marina1 (AUTHOR) marina.russo@unime.it, Sciarrone, Danilo1 (AUTHOR), Mondello, Luigi1 (AUTHOR), Mondello, Monica1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research. Jan2025, p1-10. 10p. 3 Illustrations, 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Monatshefte für Chemie - Chemical Monthly. 148:1229-1234
Citrus hystrix DC (Kaffir Lime) peel essential oil microcapsules were prepared by complex coacervation method between gelatin and gum arabic as wall materials. Kaffir Lime peel essential oil was used as the core substance. The morphology, structure,
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. 852:012016
Acne Vulgaris (AV) is a chronic inflammatory disease that affects 85% of the population at least once throughout their lives. The pathogenesis of AV including hypercolonization in pilosebaseous glands by P. acnes. Effective and efficient acne therape
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings.
Propionibacterium acnes are a normal bacterium in human skin but it can become primary pathogens that can cause inflammation on the skin. Research about new antibacterial compounds is important because resistance of bacteria acne to antibiotics. Some
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 680 (2023)
A novel lime-juice based low-calorie functional beverage was developed by using D-optimal combined design optimization. For the preparation of the beverage, the following functional ingredients were used: lime juice, lime peel essential oil (LEO) as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/793841b4e7e84f7aa92e16e49c58e0f8