Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"lightly salted"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 210-217 (2024)
To investigate the effects of different moisture contents on the storability of lightly salted large yellow croaker at 4 ℃, changes in total volatile basic nitrogen (TVB-N) content, microbial community composition, taste and volatile organic compou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96e2a2e066c84e6d8422a3465f578a48
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 25, Iss 3, Pp 183-196 (2022)
The paper presents the results of a comprehensive assessment of the quality of delicacy fish products – salmon fillets of weak salt made using the food additive PRE-LACKS (LLC "Vash technologist", St. Petersburg, Russia) and curing by injection. Fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef49f451d941463fa2511c51f12d367e
Autor:
Lunan Jing, Jingqi Xue, Xin Jiang, Naiyong Xiao, Hao Pan, Jiarou Li, Dajun Wang, Qingqing Jiang, Wenzheng Shi
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 6, p 1184 (2023)
The evolution of quality attributes and their association with the protein properties of lightly tilapias fillets salted with different replacement proportions of NaCl with KCl (0%, 10%, 30%, 50%, 70%, 100%) at the same ionic strength were investigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e723038430714144a3960d46e9874643
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.