Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"lentil protein"'
Autor:
Raquel Reis Lima, Maria Eduarda Martins Vieira, Nathalia da Silva Campos, Ítalo Tuler Perrone, Rodrigo Stephani, Federico Casanova, Antônio Fernandes de Carvalho
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 17, p 8086 (2024)
This study investigated the synergistic effects of three protein concentrates from legumes (pea, lentil, and lima bean) as emulsifiers and stabilizers of oil-in-water (O/W) emulsions using a simplex-centroid mixture design. The aim was to check wheth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c11061f9854449c9b77d76c74f713584
Publikováno v:
پژوهشهای حبوبات ایران, Vol 14, Iss 1, Pp 133-145 (2023)
IntroductionIn this study, the influence of three independent variables, namely temperature (ranging from 4 to 30 degrees Celsius), time (ranging from 20 to 60 minutes), and pH (ranging from 8.50 to 10), on the extraction of Kimia lentil protein, as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/178cda0c4b7a46679f84409a6bdfee88
Autor:
Mohammad Alrosan, Thuan-Chew Tan, Azhar Mat Easa, Sana Gammoh, Muhammad H. Alu'datt, Carole C. Tranchant, Ali Madi Almajwal, Sofyan Maghaydah, Mohammed Ali Dheyab, Mahmood S. Jameel, Ali Al-Qaisi, Farah R. Al Qudsi
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
IntroductionIndustrial applications of lentil (LP) and quinoa (QP) proteins are limited due to their relatively poor water solubility. In this study, a combination of protein-protein interaction (PPI) and fermentation was used to improve the function
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed4e51effa9145f7b964c833ef875c70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vanja Travičić, Olja Šovljanski, Ana Tomić, Milica Perović, Maja Milošević, Nenad Ćetković, Mirjana Antov
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4163 (2023)
Kefir is a fermented dairy product claimed to confer many health-promoting effects, but its acidic taste is not appealing to some consumers. Therefore, the aim of this study was to enhance the functional and sensorial quality attributes of kefir thro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/711969609e3346c8be423aca4e2ff4a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 17, Iss 5, Pp 849-861 (2021)
Introduction: Bioactive peptides are protein fragments with 2 to 20 amino acids that have different biological properties depending on the type of amino acids and peptide sequences, including antioxidant, antihypertensive, and antidiabetic. These pep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7290786b1ad147efb07a96895ed3d487