Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"lemea"'
Publikováno v:
Agritepa, Vol 10, Iss 1, Pp 153-164 (2023)
Lemea is a traditional food made from fermented chopped bamboo shoots and fish. It is a traditional food of the Rejang tribe in Bengkulu, Sumatera. Lemea is not eaten raw due to its strong flavor and aroma, but rather cooked with simple spices and se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c48c6c18175b4587aab6524a2a3c20a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknologi & Industri Hasil Pertanian, Vol 24, Iss 1, Pp 39-50 (2019)
Quality is one of the important factors in producing lemea - a fermented bamboo shoots and fish. Objectives of this research were to find out effects of preparation and their interaction to produce the best quality of lamea. This research used random
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/513983628a084fdabce0e0c49a18c297
Autor:
Alan Oktarianto, Lina Widawati
Publikováno v:
Agritepa, Vol 4, Iss 1, Pp 133-145 (2018)
Lemea adalah makanan setengah jadi hasil proses fermentasi yang terbuat dari rebung yang dipotong dadu kecil-kecil dan dicampur ikan. Fermentasi yang dilakukan biasanya selama 3, 5 dan 7 hari. Lemea biasanya diolah lagi menjadi sambal lemea. Telah di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28467e27b89a44b497a0382c9ca6d17f
Publikováno v:
Buletin Peternakan Tropis. 3:24-32
Lemea is a traditional food for Rejang ethnic in Bengkulu Province made of from fermented rebung (bamboo shoots) and river fish. Beef meat has a potent to replace fish in lemea manufacture. This research was to investigate the characteristic of lemea
Publikováno v:
Jurnal Agrisep, Vol 13, Iss 1 (2014)
Traditional foods processed by recipes taught for generations. The material used is derived from the local area, therefore the food produced is also palatable to the local community. The purpose of this study was to obtain deployment of “Lemea”,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ded1c1aacbf417b80050f0ad810873f
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknologi & Industri Hasil Pertanian, Vol 24, Iss 1, Pp 39-50 (2019)
Quality is one of the important factors in producing lemea - a fermented bamboo shoots and fish. Objectives of this research were to find out effects of preparation and their interaction to produce the best quality of lamea. This research used random
Autor:
A. N. S. L. Budiarti, null Hernani
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings.