Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"legume lectins"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ankur Tripathi, Rajan Katoch
Publikováno v:
Journal of Biosciences
Lectins are widely distributed proteins having ability of binding selectively and reversibly with carbohydrates moieties and glycoconjugates. Although lectins have been reported from different biological sources, the legume lectins are the best-chara
Autor:
Rodrigo Bainy Leal, Valdemiro Amaro da Silva Júnior, Benildo Sousa Cavada, Edson Holanda Teixeira, Francisco Vassiliepe Sousa Arruda, Ana Lúcia Figueiredo Porto, Victor Alves Carneiro, Mayron Alves de Vasconcelos, Francisco Flávio Vasconcelos Evaristo, Rafaela Mesquita Bastos, Luiz Gonzaga do Nascimento Neto, Luciano da Silva Pinto
Publikováno v:
Molecules, Vol 16, Iss 11, Pp 9298-9315 (2011)
Lectins are a structurally heterogeneous group of highly specific carbohydrate-binding proteins. Due to their great biotechnological potential, lectins are widely used in biomedical research. The purpose of the present study was to evaluate the heali
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/467749dbb13644af8fefa636895dacb0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
FOODS
Foods, 2020, 9 (12), pp.1724. ⟨10.3390/foods9121724⟩
FOODS
Foods, 2020, 9 (12), pp.1724. ⟨10.3390/foods9121724⟩
International audience; Lectins or carbohydrate-binding proteins are widely distributed in seeds and vegetative parts of edible plant species. A few lectins from different fruits and vegetables have been identified as potential food allergens, includ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eres Olivares, Marc
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Bioinformatics is an active research area in which the objective is to develop intelligent systems for the analysis of molecular biology. Throughout the last decade, there has been a significant increase in the use of the formal language theory
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::01028dade4cf4071fd391ef29115f6f6
http://hdl.handle.net/10251/153168
http://hdl.handle.net/10251/153168
Publikováno v:
Repositorio UN
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
El antígeno Tn (GalNac α-Ser / Thr) fue descrito por primera vez en pacientes con una rara enfermedad hemolítica (síndrome Tn), y desde que se descubrió su presencia en el 90 % de los carcinomas a mediados de la década de 1980 ha sido objeto de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c29dd265028ab31a08f82bc156a2c38e
http://bdigital.unal.edu.co/74927/
http://bdigital.unal.edu.co/74927/