Zobrazeno 1 - 10
of 1 347
pro vyhledávání: '"lean meat"'
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 6, Pp 100854- (2023)
Beef carcases in Europe are classified as a proxy for the quantity and ratio of tissues, commonly referred to as yield. It is important that proxies accurately measure yield as they contribute to financial transactions between abattoirs and producers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a66846568e0437586bdb3bfbd41d31f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 6, Pp 335-341 (2022)
In order to deeply study the quality change characteristics of different tissues of boiled mutton during low-temperature storage, the lean meat, fat lean phase and fat meat part of boiled mutton were used as the main raw materials. The changes of pH,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6735e4fd8b5c419bad02452c961ff6d4
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 22, p 7504 (2023)
Food that contains lean meat powder (LMP) can cause human health issues, such as nausea, headaches, and even death for consumers. Traditional methods for detecting LMP residues in meat are often time-consuming and complex and lack sensitivity. This a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03af57c0cc6a493dadf402adc08bbd26
Autor:
L.A. Picardi
Publikováno v:
BAG. Journal of Basic and Applied Genetics, Vol 32, Iss 2, Pp 40-47 (2021)
Generally there is poor tradition to produce and to commercialize heavy lean lamb carcasses. To achieve a better product for the ovine meat market Ideal (Polwarth) breed ewes were backcrossed to Texel breed rams (breed recognized to reduce carcass fa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bda8f040f924d668b894e45b960837f
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 22, Iss 4, Pp 678-691 (2021)
The objective of this study was to assess the effect of addition of phytonutrients from dry distilled rose petals (DDRP) in the feed on the meat quality and boar taint of entire male pigs. A total of 30 male 146 days old pigs from Danube white breed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad1d5da0bfdf4e28ae781286cd9233eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 66, Iss 3, Pp 78-86 (2021)
In the last decade, the pig sector in Slovakia has been changing continuously, especially in regard to the proportion of pigs coming from foreign breeding programs. These changes lead to changes in carcass characteristics and to a change in the distr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e41d0255ca6447a098fdda61754923eb