Zobrazeno 1 - 10
of 478
pro vyhledávání: '"land use footprint"'
Autor:
Xie, Wei1 (AUTHOR), Yu, Huajun1 (AUTHOR), Li, Yang2 (AUTHOR), Dai, Min1 (AUTHOR), Long, Xinyi1 (AUTHOR), Li, Nan3,4 (AUTHOR), Wang, Yutao1,5 (AUTHOR) yutaowang@fudan.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Industrial Ecology. Feb2022, Vol. 26 Issue 1, p309-322. 14p. 2 Color Photographs, 3 Diagrams, 2 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Industrial Ecology. 26:309-322
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ambient Science. 8
Autor:
Cacho Salvador, Celia
Accounting for carbon removals and reducing the carbon emissions related to the LULUCF sector has become a relevant target to limit the global temperature rise to 1.5ºC, in alignment with the Paris Agreement. The role of this sector as such an impor
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-299948
Autor:
Maria Mueller-Lindenlauf, Alfredo Fuentes, Stefanie Hellweg, Anna M. Hennecke, Carmen García, Enrique Riegelhaupt
Publikováno v:
Biofuels, Bioproducts and Biorefining. 10:222-239
This study aims to answer the question if and how biofuels can be produced in Mexico without aggravating water scarcity, reducing greenhouse gas (GHG) emissions and avoiding indirect land-use changes. We analyzed environmental impacts of six potentia
Synergy between the Waste of Natural Resources and Food Waste Related to Meat Consumption in Romania
Autor:
Teodor Ioan Trasca, Monica Ocnean, Remus Gherman, Raul Adrian Lile, Ioana Mihaela Balan, Ioan Brad, Camelia Tulcan, Gheorghe Adrian Firu Negoescu
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 4, p 644 (2024)
The study examines the dichotomy between individual dietary autonomy and the broader implications of food overconsumption and waste, particularly focusing on meat consumption’s environmental, health, and social equity aspects. In the context of inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b58a7330b904e37b593d823ac7ca34a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bilbao-Terol, Amelia1 ameliab@uniovi.es, Cañal-Fernández, Verónica1 vcanal@uniovi.es, González-Pérez, Carmen1 carglezperez@gmail.com
Publikováno v:
International Conference on Applied Business & Management. Jun2024, p204-206. 3p.