Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"ladder-shape melting temperature isothermal amplification (LMTIA)"'
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 20, Iss 1, Pp 244-250 (2022)
The ladder-shape melting temperature isothermal amplification (LMTIA) is a newly developed technology, and the objective of this study is to establish the LMTIA assay for detection of pork in beef. The LMTIA primers were designed with the prolactin r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5deb72bcc5f84c2e9258f4e817b1c218
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 36, Iss 1, Pp 339-345 (2022)
AbstractThe ladder-shape melting temperature isothermal amplification (LMTIA) is a newly developed technique with advantages of simple mechanism, easy primer design, quick turn-around time, high specificity, high sensitivity and short target sequence
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbfcb6c6506642e1911773197c84a547
Autor:
Deguo Wang, Yongzhen Wang, Meng Zhang, Yongqing Zhang, Juntao Sun, Chunmei Song, Fugang Xiao, Yuan Ping, Chen Pan, Yushan Hu, Chaoqun Wang, Yanhong Liu
Publikováno v:
BioTechniques, Vol 71, Iss 1, Pp 358-369 (2021)
A novel method, termed ladder-shape melting temperature isothermal amplification (LMTIA), was developed in this study. As a proof of concept, one pair of primers or two pairs of nested primers and a thermostable DNA polymerase were employed to amplif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e9617ec7dad403cb22902011b123b9f
Autor:
Fugang Xiao, Menglin Gu, Yaoxuan Zhang, Yaodong Xian, Yaotian Zheng, Yongqing Zhang, Juntao Sun, Changhe Ding, Guozhi Zhang, Deguo Wang
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 4, p 1685 (2023)
Food adulteration is a serious problem all over the world. Establishing an accurate, sensitive and fast detection method is an important part of identifying food adulteration. Herein, a sequence-specific ladder-shape melting temperature isothermal am
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/890e9b12b0264013bb9686838cdb3437
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 11, p 3414 (2022)
Food authenticity has become increasingly important as a result of food adulteration. To identify the authenticity of sweet potato starch noodles, the ladder-shape melting temperature isothermal amplification (LMTIA) method of determining cassava (Ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8caaf906c0b34e75822dd37ddd3ec7b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.