Zobrazeno 1 - 10
of 694
pro vyhledávání: '"lactotransferrin"'
Publikováno v:
Journal of Hematology & Oncology, Vol 17, Iss 1, Pp 1-21 (2024)
Abstract Background Ferroptosis, characterized by iron-dependent lipid peroxidation, emerges as a promising avenue for hepatocellular carcinoma (HCC) intervention due to its tumor susceptibility. RNA N6-methyladenosine (m6A) modification has been inv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c923213253724b69b7f4772708c7608d
Autor:
Chaojun Zeng, Xi Gu, Yuqing Chen, Yanchun Lin, Junying Chen, Zhifeng Chen, Chenyu Chen, Guangnan Yao, Chang Lin
Publikováno v:
Frontiers in Aging Neuroscience, Vol 16 (2024)
ObjectiveTo reveal the relationship between ARHL and ferroptosis and screen ferroptosis-related genes (FRGs) in ARHL.MethodsBioinformatics were used to analyze the hub genes and molecular mechanism of ferroptosis in the aging cochleae. Senescence β-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4f4656931f144f5a388e6ebb2839922
Autor:
Hassan Mossad Hassan Negm
Publikováno v:
Journal of the California Dental Association, Vol 51, Iss 1 (2023)
ABSTRACTObjective The secretion of salivary immune factors and the accumulation of nonimmune elements represent the first line of oral immunity defense against cariogenesis. As the interplay between genetic and environmental predisposing factors in i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fef5c2e2f3f2432e925c1825ea85b65c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heritage Science, Vol 10, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
Abstract In the field of cultural heritage restoration, the removal of iron corrosion stains is a difficult problem to deal with, especially in stone materials. Many studies in recent years have been aimed at finding simple and reliable methods using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18394bf351394708a70c109bacafc4b4
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 182-190 (2022)
Post-translational modification structure of food's proteins might be changed during processing, thereby affecting the nutritional characteristics of the food product. In this study, differences in protein N-glycosylation patterns between milk and yo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58bf3631f4f149c6a47441e67ad8967f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.