Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"lactobacillus spicheri dsm 15429"'
Autor:
Maria Simona Chiş, Adriana Păucean, Simona Maria Man, Victorița Bonta, Anamaria Pop, Laura Stan, Bianca Vasilica Beldean (Tătar), Carmen Rodica Pop, Vlad Mureşan, Sevastiţa Muste
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 6, p 822 (2020)
Lactobacillus Spicheri DSM 15429 strain was used to ferment rice flour, aiming at exploiting its influence on the amino-acids, minerals, lactic acid, total phenols, and antioxidant activity of the rice sourdough and gluten-free muffins. Gluten-free m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d6e1e2de56746ae872e204f06df3154
Autor:
Maria Simona Chiş, Adriana Păucean, Simona Maria Man, Vlad Mureşan, Sonia Ancuţa Socaci, Anamaria Pop, Laura Stan, Bogdan Rusu, Sevastiţa Muste
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 3, p 363 (2020)
Gluten free products available on the market have a low textural quality associated with high crumbly structure, low-flavor, aroma, poor mouthfeel, less appearance, in comparison with the conventional final baked products. The aim of this study was t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d149fbd665484b6c9c953c01f93e8152
Autor:
Anamaria Pop, Victorița Bonta, Vlad Muresan, Carmen Pop, Simona Maria Man, Maria Simona Chiş, Laura Stan, Bianca Vasilica Beldean Tătar, Adriana Paucean, Sevastiţa Muste
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 822, p 822 (2020)
Foods
Volume 9
Issue 6
Foods
Volume 9
Issue 6
Lactobacillus Spicheri DSM 15429 strain was used to ferment rice flour, aiming at exploiting its influence on the amino-acids, minerals, lactic acid, total phenols, and antioxidant activity of the rice sourdough and gluten-free muffins. Gluten-free m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.