Zobrazeno 1 - 10
of 491
pro vyhledávání: '"lactobacillus curvatus"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 13, Iss 1, Pp 79-82 (2021)
Abstract. The Lactobacillus microflora of white cheese made from sheep’s milk was studied during the maturation period of 10 to 100 days in the basement at a temperature of 10-12°C. Eight samples from different stages of natural white cheese ripen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d319a39e15c4310bdfdc05ed0525a88
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 12, Iss 4, Pp 371-374 (2020)
Abstract. The main purpose of our study is to prove the diversity of the Lactobacillus microflora in domestic raw sausages during ripening. Raw sausages from pork meat (bacon from the neck, front pig shoulder, pork belly) with the addition of salt, r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd1f0a6e2505474e91229afcd239cf1e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nathália Parma Augusto Castilho, Monique Colombo, Leandro Licursi de Oliveira, Svetoslav Dimitrov Todorov, Luís Augusto Nero
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 19, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
Abstract Background Bacteriocins produced by lactic acid bacteria (LAB) can be considered as viable alternatives for food safety and quality, once these peptides present antimicrobial activity against foodborne pathogens and spoilage bacteria. Fermen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86d1c727fa9c490084665c531bfe68a3
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 57, Iss 1, Pp 97-104 (2019)
Optimization of fermentation processes requires monitoring the species composition of starter cultures and their growth during fermentation. Most starter cultures contain closely related species. Nowadays, high-resolution melting (HRM) analysis is ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d46a6443965431397b6cade22bddea5
Autor:
Yanbing Jiang, Shiquan You, Yongtao Zhang, Jingsha Zhao, Dongdong Wang, Dan Zhao, Meng Li, Changtao Wang
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 10, p 1881 (2022)
This study investigated the effects of Lactobacillus curvatus fermentation on the oxidative stress attenuating effects of Euryale ferox on H2O2-induced human skin fibroblasts (HSF). The results showed that Lactobacillus curvatus fermentation (i) incr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3acce52a2a204c368a11b56d4c3524c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.