Zobrazeno 1 - 10
of 4 217
pro vyhledávání: '"lactobacillus amylovorus"'
Publikováno v:
Feed Research. 2024, Vol. 47 Issue 20, p62-68. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 65, Iss 2, Pp 473-477 (2023)
Lactobacillus amylovorus CACC736 was originated from swine feces in Korea. The complete genome sequences of the strain contained one circular chromosome (2,057,809 base pair [bp]) with 38.2% guanine-cytosine (GC) content and two circular plasmids, na
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d62debbaaae42da88989fb4f007ce8f
Autor:
Yamane K; Innovative Animal Production System, University of Tsukuba, 1-1-1 Tennodai, Tsukuba, Ibaraki 305-8571, Japan.; Nihon Shokuhin Kako Co. Ltd, 30 Tajima, Fuji, Shizuoka 417-8530, Japan., Tanizawa Y; Department of Informatics, National Institute of Genetics, Mishima, Shizuoka 411-8540, Japan., Kobayashi H; Institute of Livestock and Grassland Science, National Agriculture and Food Research Organization, Nasushiobara, Tochigi 329-2793, Japan., Kamizono T; Institute of Livestock and Grassland Science, National Agriculture and Food Research Organization, Nasushiobara, Tochigi 329-2793, Japan., Kojima Y; Institute of Livestock and Grassland Science, National Agriculture and Food Research Organization, Nasushiobara, Tochigi 329-2793, Japan., Takagi H; Nihon Shokuhin Kako Co. Ltd, 30 Tajima, Fuji, Shizuoka 417-8530, Japan., Tohno M; Innovative Animal Production System, University of Tsukuba, 1-1-1 Tennodai, Tsukuba, Ibaraki 305-8571, Japan.; Institute of Livestock and Grassland Science, National Agriculture and Food Research Organization, Nasushiobara, Tochigi 329-2793, Japan.; Research Center of Genetic Resources, National Agriculture and Food Research Organization, Tsukuba, Ibaraki 305-8602, Japan.
Publikováno v:
International journal of systematic and evolutionary microbiology [Int J Syst Evol Microbiol] 2024 Nov; Vol. 74 (11).
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition August 2023 153(8):2512-2522