Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"lactobacili"'
Publikováno v:
Folia Veterinaria, Vol 64, Iss 1, Pp 39-47 (2020)
The goal of this paper was to study the effect of Lactobacillus reuteri B1/1, B2/1 and B6/1 on the relative expression of selected interleukins (IL-1β, IL-15), macrophage inflammatory protein (MIP-1β), and the relative percentage of T lymphocyte su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4fd1115578a4cadb51d47db41af1343
Publikováno v:
Folia Veterinaria, Vol 64, Iss 1, Pp 39-47 (2020)
The goal of this paper was to study the effect of Lactobacillus reuteri B1/1, B2/1 and B6/1 on the relative expression of selected interleukins (IL-1β, IL-15), macrophage inflammatory protein (MIP-1β), and the relative percentage of T lymphocyte su
Autor:
S. Santana Porbén
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 25, Iss 6, Pp 971-983 (2010)
Se condujo un ensayo clínico quasi-experimental para evaluar la tolerancia, seguridad y utilidad de una combinación de 4 lactobacilos + 1 bifidobacteria añadida a la medicación regular de pacientes de CU Colitis ulcerosa con daño mucosal variabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ef549e5e58746659bdfb1675a8da9bd
Publikováno v:
Processes, Vol 9, Iss 2008, p 2008 (2021)
In recent years, the attention of farmers, bakers and consumers towards ancient wheat species has been increasing. Low demands of pedo-climatic growth factors, the suitability for organic cultivation along with their high nutritional quality and thei
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santana Porbén, S.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 25, Issue: 6, Pages: 971-983, Published: DEC 2010
Se condujo un ensayo clínico quasi-experimental para evaluar la tolerancia, seguridad y utilidad de una combinación de 4 lactobacilos + 1 bifidobacteria añadida a la medicación regular de pacientes de CU Colitis ulcerosa con daño mucosal variabl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::32c769e925b68bf12b3d542596ebef9f
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112010000600013&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112010000600013&lng=en&tlng=en
Soy milk was fermented using ABT-5 culture (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium spp. and Streptococcus thermophilus) at temperatures 37 and 42 °C ; and also using yoghurt culture YCX11 with addition of Bifidobacterium animalis supsp. lactis B
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::1aa746b48fec61fccacfb7a4b59a177b
https://www.bib.irb.hr/394696
https://www.bib.irb.hr/394696
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
U procesu konzerviranja zelenih maslina sorte Oblica u prvoj fazi fermentacije identificirana je vrsta Lactobacillus curvatus, inače vrlo atipična za početak mliječno-kisele fermentacije kod maslina. Identifikacija je izvršena korištenjem API C
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::a32aeb266211737c0efc47164ce290d7
https://www.bib.irb.hr/147676
https://www.bib.irb.hr/147676
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.