Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"lactation phase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Тваринництво та технології харчових продуктів, Vol 13, Iss 3, Pp 28-34 (2022)
The implementation of the genetic potential of cows is primarily related to the usefulness of providing cows with nutrients, including trace elements, during lactation. Therefore, the purpose of the study was to determine the optimal doses of mineral
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b0d81fe392f4bfcb9428d882ca35572
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 21, p 3009 (2022)
The increased interest in donkeys because of their milk has led to changes in their farm management. Little is known about the effect of the farming systems on donkey health and welfare. Measuring hair cortisol concentrations is an emerging method to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4460d22616064c07bf967a7839e1b3be
Autor:
Federica Salari, Roberta Ciampolini, Chiara Mariti, Francesca Millanta, Iolanda Altomonte, Rosario Licitra, Barbara Auzino, Carlo D’ Ascenzi, Carlo Bibbiani, Lorella Giuliotti, Roberto Amerigo Papini, Mina Martini
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 18, Iss 1, Pp 1135-1141 (2019)
Donkey milk is known for some nutritional and nutraceutical peculiarities compared to the milks traditionally used for human nutrition. Moreover although the number of studies on donkey milk production has increased the asinine species still remains
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e869e33978934d2581070757754cc933
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pesquisa Veterinária Brasileira, Vol 33, Iss 1, Pp 119-125 (2013)
Para avaliar as proteínas do soro lácteo durante a lactação, o soro obtido a partir de 48 amostras de leite coletadas de 12 vacas da raça Jersey antes da ordenha foi estudado. Os animais foram distribuídos em três grupos: terço inicial (30-12
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad4fe7072ab44750997ff476a4072880
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mladenović Marija, Radlović Nedeljko, Leković Zoran, Ristić Dragana, Radlović Petar, Gajić Milan, Đurđević Jelena
Publikováno v:
Srpski Arhiv za Celokupno Lekarstvo, Vol 135, Iss 3-4, Pp 163-166 (2007)
Introduction. Human milk proteins are maximally adapted to physiological needs of a neonate. Thus, depending on the speed of the neonatal growth and development, the content of milk proteins changes, both in quantity and quality. Objective. The study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc440b3b45594d19b604cf93634db7ed
Publikováno v:
Animals; Volume 12; Issue 21; Pages: 3009
The increased interest in donkeys because of their milk has led to changes in their farm management. Little is known about the effect of the farming systems on donkey health and welfare. Measuring hair cortisol concentrations is an emerging method to