Zobrazeno 1 - 10
of 3 180
pro vyhledávání: '"lactate sodium"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aydın, Ahmet1, Kaçmaz, Osman1, Öterkuş, Mesut2 mesutoterkus@hotmail.com, Miniksar, Ökkeş Hakan3
Publikováno v:
Dicle Medical Journal / Dicle Tip Dergisi. Mar2022, Vol. 49 Issue 1, p168-175. 8p.
Publikováno v:
In The Professional Animal Scientist August 2015 31(4):342-348
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 8, Iss 1, Pp 239-246 (2014)
Sodium nitrite has been always considered as one of the common additives due to its antibacterial effects on Clostridium botulinum and meat products' color, however it produces cancer creating nitrosamine. Recently, organic acids and their salts such
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1962300cda546b39e1c9295e911c6e0
Autor:
Sedghi, Habib1 (AUTHOR) h.sedghi_4@yahoo.com, Sani, Ali Mohamadi2 (AUTHOR) Mohamadisani@yahoo.com, Najafi, Masood Najaf3 (AUTHOR) m-najafi@itvhe.ac.ir, Shariati, Mohammad Ali4 (AUTHOR) Shariatymohammadali@gmail.com
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2014, Vol. 8 Issue 1, p239-246. 8p. 9 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Volume: 49, Issue: 1 168-175
Dicle Tıp Dergisi
Dicle Tıp Dergisi
Giriş ve Amaç: Yoğun bakım hasta mortalitesine yaş, yatış süresi, mekanik ventilasyon ihtiyacı ve süresi, eşlik eden yandaş hastalıklar, enfeksiyon ve laboratuvar parametreleri gibi birçok parametrenin etkisi vardır. Çalışmamızda b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c190369a36b2cd2a53f9dd18d3c6631d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/dicletip/issue/68846/1086353
https://dergipark.org.tr/tr/pub/dicletip/issue/68846/1086353
Autor:
Borges, alessandra B.1, Scaramucci, Taís1, Lippert, Frank1, Zero, Domenick T.1, Hara, anderson T.1
Publikováno v:
Caries Research. Apr2014, Vol. 48 Issue 3, p193-199. 7p. 2 Diagrams, 1 Chart, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
POHLMAN, F. W.1 fpohlman@uark.edu, DIAS-MORSE, P. N.1, QUILO, S. A.1, BROWN, A. H.1, CRANDALL, P. G.2, BAUBLITS, R. T.1, STORY, R. P.2, BOKINA, C.1, RAJARATNAM, G.2
Publikováno v:
Journal of Muscle Foods. Jan2009, Vol. 20 Issue 1, p54-69. 16p. 8 Charts.
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Feb2006, Vol. 26 Issue 1, p62-71. 10p. 4 Charts.