Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"lachancea fermentati"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 5, Pp 118-125 (2024)
Objective: The aim of this study was to isolate and screen yeast with selenium enrichment function from marine samples, and its optimal fermentation conditions to enhance the selenium enrichment of the screened strain was investigated. Methods: A com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d7ecdf604be47958909c713c2b061f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
With a growing interest in non-alcoholic and low alcohol beer (NABLAB), researchers are looking into non-conventional yeasts to harness their special metabolic traits for their production. One of the investigated species is Lachancea fermentati, whic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d7d3c99a3b94511a890dabd34a224f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kieran M. Lynch, Konstantin Bellut, Martin Zarnkow, Emanuele Zannini, Mathias Hutzler, Maximilian Michel, Fritz Jacob, Luk Daenen, Elke K. Arendt, David P. De Schutter
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists. 77:157-169
In brewing research, non-Saccharomyces yeasts have gained attention in recent years, owing to their potential to influence the characteristics and flavor of beer. The Lachancea genus possesses an u...
Publikováno v:
PeerJ, Vol 4, p e1751 (2016)
Background. Not all yeast alcohol dehydrogenase 2 (ADH2) are repressed by glucose, as reported in Saccharomyces cerevisiae. Pichia stipitis ADH2 is regulated by oxygen instead of glucose, whereas Kluyveromyces marxianus ADH2 is regulated by neither g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cde9cdcdba1441da9f67b03627e6164e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.