Zobrazeno 1 - 10
of 315
pro vyhledávání: '"l. lactis"'
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 30, Iss 3, Pp 375-382 (2024)
The integration of aqueous clove extract (ACE) and spray-dried probiotics into an edible film presents numerous health advantages, such as enhanced probiotic stability and antibacterial efficacy against harmful bacteria like Klebsiella pneumoniae and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27abb3136087482fafcb3690fa46ed48
Autor:
Yue Fu, Song Zhang, Qiulin Yue, Zaiyong An, Minghan Zhao, Chen Zhao, Xin Sun, Kunlun Li, Baojun Li, Lin Zhao, Le Su
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
IntroductionSepsis is a syndrome of organ dysfunction caused by a dysregulated host response to infection and septic shock. Currently, antibiotic therapy is the standard treatment for sepsis, but it can lead to drug resistance. The disturbance of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/599102553ff84f138cfee3ef281db8b4
Autor:
Valentin Steier, Lisa Prigolovkin, Alexander Reiter, Tobias Neddermann, Wolfgang Wiechert, Sebastian J. Reich, Christian U. Riedel, Marco Oldiges
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 23, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background Lactic acid bacteria are commonly used as protective starter cultures in food products. Among their beneficial effects is the production of ribosomally synthesized peptides termed bacteriocins that kill or inhibit food-spoiling ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79d99b4594fb4ae6a5349cf4515aad1a
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 6, Pp 111-124 (2024)
The present investigation was done to study the effects of Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis on the shelf life of the vacuum-packaged Oncorhynchus mykiss. Fish fillets were prepared and divided into 5 different treatment groups including c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86b2671a27f7402fb5bcb743d659371e
Autor:
Marcelo Fernando Valle-Vargas, Ruth Yolanda Ruiz-Pardo, Luisa Villamil-Díaz, María Ximena Quintanilla-Carvajal
Publikováno v:
BMC Biotechnology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract Background Probiotics are viable microorganisms that when administered in adequate amounts confer health benefits to the host. In fish, probiotic administration has improved growth, and immunological parameters. For this reason, it is necess
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/549dd77d751d4f0d8742342edc09db9d
Autor:
Sandeep Yadav, Aparna Varma, Aparna Odayil Muralidharan, Sucharita Bhowmick, Samiran Mondal, Amirul Islam Mallick
Publikováno v:
Gut Pathogens, Vol 15, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
Abstract Background The conventional means of controlling the recurring pandemics of Type A Influenza Virus (IAV) infections remain challenging primarily because of its high mutability and increasing drug resistance. As an alternative to control IAV
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e655a2c16b1f464683fbefb322d99fec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Longlong Zheng, Li Zhang, Fan Tan, Chen Wang, Xiaoling Lv, Rui Bai, Nairui Huo, Mingxue Zheng
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 4, Pp 102530- (2023)
ABSTRACT: Intestinal mucosa injury and loss of weight gain are unavoidable while using live vaccine strain to prevent chicken coccidiosis. In this study, recombinant Lactococcus lactis NZ3900/pNZ8149-IL-4-IL-2, expressing the fusion protein of chicke
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5fe6e89acb54a0e99faad42017b0f5f