Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "kvalita potravin"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
88
pro vyhledávání:
'"kvalita potravin"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Česká technologická platforma ppro potraviny / Josef Vačkář.
Autor:
Vačkář, Josef
, 1942-
Externí odkaz:
Plný text
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Food nanotechnology / David Julian McClements.
Autor:
McClements, D. J.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Food and the risk society : the power of risk perception / Charlotte Fabiansson and Stefan Fabiansson.
Autor:
Fabiansson, Charlotte
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin / Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv.
Autor:
Dostálová, Jana
, 1943-
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol.
Autor:
Valenta, Ondřej
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
FutureFood6 : zvyšování kvality a bezpečnosti potravin ve středoevropském regionu / Petr Hladík, Ondřej Havelka.
Autor:
Hladík, Petr
, 1972-
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Katalog projektů 6. RP v prioritě Kvalita a bezpečnost potravin / Naďa Koníčková.
Autor:
Koníčková, Naďa
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Zpr©Łva o v©ưsledc©Ưch sledov©Łn©Ư a vyhodnocov©Łn©Ư cizorod©ưch l©Łtek v potravn©Ưch ¿™et♯›zc©Ưch v roce 2005.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
New tools for improving microbial food safety and quality : biotechnology and molecular biology approaches : book of abstracts / editors Peter Raspor ... [et al.].
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 10
10
Kniha
Selected fruits and vegetables / Zbyn♯›k Mayer ... [et al.] ; translation Milan Hou¿Łka.
načítá se...
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Další »
[9]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
43
Knihy
18
Dissertations
1
Časopisy
Předmět
64
kvalita potravin
33
food quality
12
food safety
11
bezpecnost potravin
9
potraviny
9
studie
7
hygiena potravin
6
haccp
6
jatecna zvirata
6
konzervovani masa
6
monografie
6
monographs
6
potravinarska technologie
6
zpracovani masa
5
hovezi maso
5
rasff
5
studies
5
zmrazovani potravin
4
bio
4
dotaznikove setreni
4
foodstuffs
4
kontaminace potravin
4
kontrola potravin
4
potravinarstvi
4
spotrebitel
4
vyzkum a vyvoj
4
zdravy zivotni styl
3
additives
3
cesko
3
chovani spotrebitele
3
clanky
3
consumer
3
food
3
food contaminantion
3
food hygiene
3
journal articles
3
management jakosti
3
nanotechnology
3
potravina
3
potravinarsky prumysl
3
quality of food
3
research and development
3
roztoci
3
syry
3
ucebnice vysokych skol
3
zemedelstvi
3
znacky kvality
2
agriculture
2
alimentarni onemocneni
2
apples
Vydavatel
15
vysoka skola ekonomicka v praze
5
commonwealth scient. and industrial research organization
5
masarykova akademie prace
3
cornell university. agricultural experiment station
2
mittler
2
statni pedagogicke nakladatelstvi
2
train-net
2
veterinarni a farmaceuticka univerzita
1
buchdruckerei brin & cie.
1
cs. svaz pro vyzkum a zkouseni technicky dulezitych latek a konstrukci
1
de gruyter
1
food research institute
1
fortuna
1
ios press
1
key publishing
1
ministerstvo zem♯"d♯"lstv©u
1
published under the authority of his majesty's stationery office
1
routlege
1
slevenian microbiological society
1
slezska univerzita v opave, obch.-podnik. fak. v karvine
1
slovenske vydavatelstvo technickej literatury
1
sociologicke nakladatelstvi
1
statni nakladatelstvi technicke literatury (sntl)
1
statni zdravotni ustav
1
university of california press
1
university of washington press
1
vysoke uceni technicke v brne. fakulta chemicka
1
wydawnictwa akademii rolniczej w szczecinie
1
wydawnictwa uczelniane akademii techniczno-rolnicznej
1
wydawnictwo sggw
1
zemska jednota spolecenstev mlynaru v cechach
Publikováno v
1
akademicky bulletin
1
echo : informace o evropskem vyzkumu, vyvoji a inovacich
1
echo : informace o evropskem vyzkumu, vyvoji a inovacich.
Zdroj
44
Katalog Knihovny AV ČR
26
OpenAIRE
18
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
Geografie
3
cesko
2
zeme evropske unie
1
♯oeesko
1
czechia
1
europe, central
1
european union countries
1
evropa stredni
1
new york
1
new york (state)
Umístění
35
Knav
6
Baze Knavc - Casopisy
3
Baze Knava - Analytika
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......