Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"kratošija"'
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 3 (2024)
The present study focuses on the effect of increasing maceration times (0, 2, 4, 6, and 10 days) on the extraction of phenolic compounds into two Montenegrin wines made with the autochthonous varieties Vranac and Kratošija. Significant differences w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d1ed7503bcb474c94e4a9cbe01fbdc9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Danijela Raičević, Tatjana Popović, Dejan Jančić, Danijela Šuković, Radmila Pajović-Šćepanović
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 9, p 2974 (2022)
This paper presents the results of a study that examined the impact of grape variety on the volatile aroma compounds and sensory properties of standard and Muscat grape brandy produced in the Podgorica sub-region (Montenegro) in vintages 2011, 2012,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b5fe86aa58647768ab59687ba1242b4
Publikováno v:
OENO One, Vol 48, Iss 2, Pp 87-97 (2014)
Aim: Given that the information about the origin, genetic relationships, and diversity of Montenegrin grapevines is still partial, we performed a detailed analysis of the germplasm in this country using simple sequence repeat (SSR) markers. Our main
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31a21c6365be418880417895eb4896d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radonjić, Sanja
The aim of this research has been to examine the microbiological and technological parameters influencing volatile phenols (VP) production in wine of the autochthonous Montenegrin grape varieties Kratošija and Vranac and the international grape vari
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::f68c512f78ba7f26bc08b5c1f5d28679
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=124107
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=124107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
OENO One, Vol 48, Iss 2, Pp 87-97 (2014)
Aim: Given that the information about the origin, genetic relationships, and diversity of Montenegrin grapevines is still partial, we performed a detailed analysis of the germplasm in this country using simple sequence repeat (SSR) markers. Our main
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.