Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"korean rice wine residue"'
Autor:
Seon Ho Kim, Sonny C. Ramos, Chang Dae Jeong, Lovelia L. Mamuad, Keun Kyu Park, Yong Il Cho, Arang Son, Sang-Suk Lee
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 6, Pp 812-823 (2020)
The aim of this study was to investigate the effects of Korean rice wine residue (RWR) on the growth performance and blood profiles of Hanwoo steers in the fattening stage. In situ and in vivo experiments were conducted to analyze rumen fermentati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6efb743e01042cf8ffd46f969eaa101
Autor:
Chang-Dae Jeong, Lovelia L. Mamuad, Jong Youl Ko, Ha Guyn Sung, Keun Kyu Park, Yoo Kyung Lee, Sang-Suk Lee
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 58, Iss 1, Pp 1-7 (2016)
Abstract Background This study was conducted to evaluate the effects of adding Korean rice wine residue (RWR) in total mixed ration (TMR) on in vitro ruminal fermentation and growth performance of growing Hanwoo steers. Methods For in vitro fermentat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfee460e63be4b82a7f8fd12e2177ad6
Autor:
Lovelia L. Mamuad, Sonny C. Ramos, Sang-Suk Lee, Yong Il Cho, A-Rang Son, Seon Ho Kim, Chang Dae Jeong, Keun Kyu Park
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 6, Pp 812-823 (2020)
Journal of Animal Science and Technology
Journal of Animal Science and Technology
The aim of this study was to investigate the effects of Korean rice wine residue (RWR) on the growth performance and blood profiles of Hanwoo steers in the fattening stage. In situ and in vivo experiments were conducted to analyze rumen fermentation
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jong Youl Ko, Keun Kyu Park, Lovelia L. Mamuad, Sang-Suk Lee, Chang-Dae Jeong, Yookyung Lee, Ha Guyn Sung
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology
Journal of Animal Science and Technology, Vol 58, Iss 1, Pp 1-7 (2016)
Journal of Animal Science and Technology, Vol 58, Iss 1, Pp 1-7 (2016)
Background This study was conducted to evaluate the effects of adding Korean rice wine residue (RWR) in total mixed ration (TMR) on in vitro ruminal fermentation and growth performance of growing Hanwoo steers. Methods For in vitro fermentation, the