Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"kombucha fermentation"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100421- (2023)
Kombucha is a highly nutritious beverage produced predominantly from varieties of black, oolong, and green tea using a symbiotic culture of bacteria and yeast (SCOBY). With growing kombucha markets, many extracts besides conventional tea, like herbs,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48dba3aa832a4962a24d610bcfc80df4
Autor:
Najet Mouguech, Patricia Taillandier, Jalloul Bouajila, Regine Basseguy, Mehrez Romdhane, Naceur Etteyeb
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 3, p 159 (2024)
This study aimed to investigate the influence of galvanized steel coupons on black tea kombucha fermentation. As a secondary objective, the corrosion activity of the fermented medium at different stages of fermentation was investigated. The results r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ada4bc11f4dd41b6ba8b820f351bfebb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Naomi Tritean, Ștefan-Ovidiu Dima, Bogdan Trică, Rusăndica Stoica, Marius Ghiurea, Ionuț Moraru, Anisoara Cimpean, Florin Oancea, Diana Constantinescu-Aruxandei
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 9, p 1711 (2023)
Biogenic selenium nanoparticles (SeNPs) have been shown to exhibit increased bioavailability. Fermentation of pollen by a symbiotic culture of bacteria and yeasts (SCOBY/Kombucha) leads to the release of pollen content and enhances the prebiotic and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/146c0c92becd4e72a87777d61e9f9458
Publikováno v:
Annals of Agricultural Sciences, Vol 65, Iss 1, Pp 35-41 (2020)
Three types of Kombucha fermented tea, rice, and barley were produced in order to study their changes of biological and chemical parameters. About a 2-fold increase in mushroom dry weight after 8 days of growth was observed with Kombucha tea. The opt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29f94336fd2f401298f267552b719f9c
Publikováno v:
Separations, Vol 9, Iss 10, p 290 (2022)
Cordycepin (3′-deoxyadenosine) is a potent bioactive metabolite of the medicinal fungus Cordyceps militaris, which has been increasingly exploited to treat various chronic diseases in humans. However, the current synthesis and purification procedur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a1b95bf44db4657ac99aea8de96e52c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.