Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"kolompe"'
Publikováno v:
Journal of Medicinal Plants, Vol 12, Iss 45, Pp 14-28 (2013)
Background: Applications of natural ingredients not only increase the shelf life of food but also omit the problems of synthetic preservatives compounds. Objective: Cinnamon verum essential oil (CVEO 0.05, 0.1, 0.15%) and Echinacea purpurea extract (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36db60f85a304785974367fe55c512ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Journal of Medicinal Plants, Vol 12, Iss 45, Pp 14-28 (2013)
Journal of Medicinal Plants, Vol 12, Iss 45, Pp 14-28 (2013)
Background: Applications of natural ingredients not only increase the shelf life of food but also omit the problems of synthetic preservatives compounds. Objective: Cinnamon verum essential oil (CVEO 0.05, 0.1, 0.15%) and Echinacea purpurea extract (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4b22a2c53e2c579ed2077e8b682c1315
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84877312852&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84877312852&partnerID=MN8TOARS