Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"kokumi peptides"'
Autor:
Jinjin Xue, Panpan Liu, Lin Feng, Lin Zheng, Anhui Gui, Xueping Wang, Shengpeng Wang, Fei Ye, Jing Teng, Shiwei Gao, Pengcheng Zheng
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100943- (2023)
Fresh leaves of Echa 1 were fixed by roller, steam/hot air and light-wave, and the effects of the three fixation methods on the chemical characteristics of straight-shaped green teas (GTs) were studied by widely targeted metabolomic analysis. 1001 no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88d45db6ace0452faa41218f9f0b1157
Autor:
Jincui Chang, Tao Feng, Haining Zhuang, Shiqing Song, Min Sun, Lingyun Yao, Huatian Wang, Feina Hou, Jian Xiong, Fan Li, Pei Li, Wenhui Zhu
Publikováno v:
Journal of Future Foods, Vol 2, Iss 4, Pp 358-364 (2022)
Peptides have been used as flavors for decades, however, their tasting mechanism remains not entirely clear. In the present work, 10 kokumi peptides identified in yeast extracts were selected as ligands. Their binding mechanism to calcium-sensitive r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84cdec1faebc410bae6831c846ebffc6
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 17, p 5677 (2022)
The chemical substances responsible for the kokumi taste of green tea infusion are still unclear. Here, we isolated the kokumi compound-containing fractions from green tea infusion through ultrafiltration, and the major kokumi compounds were characte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e13ab53d331849c39cd16229e9045e17
Autor:
Marina S. Robescu, Francesca Annunziata, Valeria Somma, Cinzia Calvio, Carlo F. Morelli, Giovanna Speranza, Lucia Tamborini, Daniela Ubiali, Andrea Pinto, Teodora Bavaro
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 70:13692-13699
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tao Feng, Yang Wu, Zhiwen Zhang, Shiqing Song, Haining Zhuang, Zhimin Xu, Linyun Yao, Min Sun
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 2, p 43 (2019)
Agaricus bisporus can enhance the umami and salty taste in chicken soup, and also has a high protein content, which indicates that there might be some kokumi taste compounds in this mushroom. Therefore, through ultrafiltration, gel permeation chromat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e2f9941c4fa4a2e84edd4d4267e2432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.