Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"koji amazake"'
Autor:
Aito Murakami, Atsushi Saito, Fu Namai, Tadashi Fujii, Takumi Tochio, Jinichi Toida, Takeshi Shimosato
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Koji amazake, which is made from rice and rice koji (a product of Aspergillus oryzae), is a traditional Japanese beverage that has glucose as its main component. It also contains isomaltose, which has been reported to have various functionalities rel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9138782748d84a2f91314dfddc5b9fac
Publikováno v:
Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, Vol Volume 15, Pp 1283-1291 (2022)
Toshihiko Enomoto, Ayana Kojima-Nakamura, Kazuya Kodaira, Yoshifumi Oguro, Atsushi Kurahashi Hakkaisan Brewery Co., Ltd, Minamiuonuma, Niigata, JapanCorrespondence: Atsushi Kurahashi, Hakkaisan Brewery Co., Ltd, 1051 Nagamori, Minamiuonuma, Niigata,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68df54d7deef4ad191e98b82234cea1f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.