Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"koji amazake"'
Autor:
Aito Murakami, Atsushi Saito, Fu Namai, Tadashi Fujii, Takumi Tochio, Jinichi Toida, Takeshi Shimosato
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Koji amazake, which is made from rice and rice koji (a product of Aspergillus oryzae), is a traditional Japanese beverage that has glucose as its main component. It also contains isomaltose, which has been reported to have various functionalities rel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9138782748d84a2f91314dfddc5b9fac
Publikováno v:
Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, Vol Volume 15, Pp 1283-1291 (2022)
Toshihiko Enomoto, Ayana Kojima-Nakamura, Kazuya Kodaira, Yoshifumi Oguro, Atsushi Kurahashi Hakkaisan Brewery Co., Ltd, Minamiuonuma, Niigata, JapanCorrespondence: Atsushi Kurahashi, Hakkaisan Brewery Co., Ltd, 1051 Nagamori, Minamiuonuma, Niigata,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68df54d7deef4ad191e98b82234cea1f
Autor:
Atsushi Kurahashi1 a.kurahashi@hakkaisan.jp, Toshihiko Enomoto1 toshihiko.enomoto@hakkaisan.jp, Yoshifumi Oguro1 y.oguro@hakkaisan.jp, Ayana Kojima-Nakamura1 ayana.nakamura@hakkaisna.co.j, Kazuya Kodaira1 k.kodaira@hakkaisan.jp, Kenichi Watanabe2 wataken@med.niigata-u.ac.jp, Nobuhiro Ozaki3 tomiyama@niwell.or.jp, Hiroshi Goto4 goto@nbrp.co.jp, Masao Hirayama4 hirayama@nbrp.co.jp
Publikováno v:
Journal of Fungi. Sep2021, Vol. 7 Issue 9, p1-16. 16p.
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering May 2019 127(5):570-574
Autor:
Oguro, Yoshifumi, Nishiwaki, Toshikazu, Shinada, Ryota, Kobayashi, Kazuya, Kurahashi, Atsushi
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering August 2017 124(2):178-183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology. 15:1283-1291
Toshihiko Enomoto, Ayana Kojima-Nakamura, Kazuya Kodaira, Yoshifumi Oguro, Atsushi Kurahashi Hakkaisan Brewery Co., Ltd, Minamiuonuma, Niigata, JapanCorrespondence: Atsushi Kurahashi, Hakkaisan Brewery Co., Ltd, 1051 Nagamori, Minamiuonuma, Niigata,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.