Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"knife sharpness"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pavan Kumar, Ahmed Abubakar Abubakar, Jurhamid Columbres Imlan, Muideen Adewale Ahmed, Yong-Meng Goh, Ubedullah Kaka, Zulkifli Idrus, Awis Qurni Sazili
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 11, p 1751 (2023)
Halal and kosher slaughter have given the utmost importance to the sharpness of knives during the slaughter of animals. A sharp knife of appropriate dimension (blade length) makes slaughter less painful during neck severance and facilitates desirable
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3d6f45ff62446c98d459a42dd602ebd
Effects of Slaughter Knife Sharpness on Blood Biochemical and Electroencephalogram Changes in Cattle
Autor:
Jurhamid Columbres Imlan, Ubedullah Kaka, Yong-Meng Goh, Zulkifli Idrus, Elmutaz Atta Awad, Ahmed Abubakar Abubakar, Tanbir Ahmad, Hassan N. Quaza Nizamuddin, Awis Qurni Sazili
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 4, p 579 (2020)
The sharpness of the knife used for slaughter is of the utmost importance from an animal welfare perspective. The quantification of knife sharpness is almost impossible in abattoirs. The sharpness of the knife blade used to slaughter an animal, as we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45205740bab942d4a95c53b2b9bdfe81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effects of Slaughter Knife Sharpness on Blood Biochemical and Electroencephalogram Changes in Cattle
Autor:
Ubedullah Kaka, Awis Qurni Sazili, Tanbir Ahmad, Jurhamid C. Imlan, Ahmed Abubakar, Zulkifli Idrus, Elmutaz Atta Awad, Hassan N. Quaza Nizamuddin, Yong Meng Goh
Publikováno v:
Animals
Volume 10
Issue 4
Animals, Vol 10, Iss 579, p 579 (2020)
Animals : an Open Access Journal from MDPI
Volume 10
Issue 4
Animals, Vol 10, Iss 579, p 579 (2020)
Animals : an Open Access Journal from MDPI
The sharpness of the knife used for slaughter is of the utmost importance from an animal welfare perspective. The quantification of knife sharpness is almost impossible in abattoirs. The sharpness of the knife blade used to slaughter an animal, as we
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.