Zobrazeno 1 - 10
of 320
pro vyhledávání: '"kluyveromyces fragilis"'
Autor:
Cheng-Gang Yin, Marcello Comi, Long Cai, Wen-Ning Chen, Vera Perricone, Jun-Feng Xiao, Alessandro Agazzi, Xi-Long Li, Xian-Ren Jiang
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 22, Iss 1, Pp 578-588 (2023)
The aim of this study was to evaluate the effect of hydrolysed yeast from Kluyveromyces fragilis (HK) on growth performance, diarrhoea incidence, plasma antioxidant efficiency and immune status, and faecal microbiota of weaned piglets. A total of 100
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34b7b2b146a94aff8b0fc8f39e999198
Autor:
Tirawat Rairat, Niti Chuchird, Arunothai Keetanon, Paolo Carcano, Marcello Comi, Wolfgang Koppe
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 27, Iss , Pp 101352- (2022)
Nucleotides (NT) and RNA from yeast extracts are gaining interest as high-value feed additives. The present study intended to evaluate the influences of yeast derived-NT and RNA on the growth performance, survival, immune responses, and resistance to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15dee0980b384ed3b59843fb8405e92c
Publikováno v:
Revista MVZ Cordoba, Vol 27, Iss 3 (2022)
Objetivo. Evaluar el efecto de biopreparados obtenidos a partir de subproductos agroindustriales fermentadas con bacterias acido-lácticas y levaduras sobre el comportamiento bioproductivo de las cobayas primíparas y su descendencia. Materiales y M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7ab9612349d4de7b697773489038daa
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 54, Iss 10, Pp 435-442 (2009)
In an experiment with 45 neonatal male Holstein calves, effects of yeast cultures Yea-Sacc® 1026 (SC) containing Saccharomyces cerevisiae (strain 1026) and Vitex (KF) containing Kluyveromyces fragilis (strain Jürgensen) on rumen fermentation charac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f428826ff7245408c52d415e57a39de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers, 277:118813. ELSEVIER SCI LTD
Carbohydrate Polymers, 277
Carbohydrate Polymers 277 (2022)
Carbohydrate Polymers, 277
Carbohydrate Polymers 277 (2022)
Citrus pectins were studied by enzymatic fingerprinting using a simultaneous enzyme treatment with endo-polygalacturonase (endo-PG) from Kluyveromyces fragilis and pectin lyase (PL) from Aspergillus niger to reveal the methyl-ester distribution patte
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sy, Jose, Roselle, Michael
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1982 May 01. 79(9), 2874-2877.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/11725
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 30, Iss 3, Pp 515-520 (2000)
O soro de leite fermentado pela levedura Kluyveromyces fragilis, após secagem em spray drier, foi submetido à avaliação da qualidade protéica através de uma análise aminoacídica e de um estudo biológico pelos métodos: Relação da Eficiênc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54d61c51ba9145bb97679e49cfd40429