Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"kinetic extraction"'
Autor:
Nikolina Lisov, Aleksandar Petrovic, Uroš Čakar, Milka Jadranin, Vele Tešević, Ljiljana Bukarica-Gojković
Publikováno v:
Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, Vol 39, Iss 2, Pp 185-196 (2020)
In this study, we estimated the usage of Cabernet Sauvignon in microvinifications, obtaining wines with increased phenolic compound content. Kinetic extraction of phenolic compounds during alcoholic fermentation was affected by maceration time (3, 5,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/361fb22681e240c3b128d6b6dfe5c2e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Said Toro-Uribe, Elena Ibañez, Eric A. Decker, Arley René Villamizar-Jaimes, Luis Javier López-Giraldo
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 5, p 364 (2020)
Considering the increasing interest in the incorporation of natural antioxidants in enriched foods, this work aimed to establish a food-grade and suitable procedure for the recovery of polyphenols from cocoa beans avoiding the degreasing process. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3faea6ad65534228b2a7f8229e339473
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arley René Villamizar-Jaimes, Luis Javier López-Giraldo, Eric A. Decker, Said Toro-Uribe, Elena Ibáñez
Publikováno v:
Biblos-e Archivo. Repositorio Institucional de la UAM
instname
Antioxidants
Antioxidants, Vol 9, Iss 364, p 364 (2020)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
Volume 9
Issue 5
instname
Antioxidants
Antioxidants, Vol 9, Iss 364, p 364 (2020)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
Volume 9
Issue 5
Considering the increasing interest in the incorporation of natural antioxidants in enriched foods, this work aimed to establish a food-grade and suitable procedure for the recovery of polyphenols from cocoa beans avoiding the degreasing process. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0b23a81fdd0bc4dbb59ae0dff9fe08b9
http://hdl.handle.net/10486/704732
http://hdl.handle.net/10486/704732
Autor:
Milka Jadranin, Nikolina Lisov, Vele Tešević, Uroš Čakar, Ljiljana Bukarica-Gojković, Aleksandar Petrović
Publikováno v:
Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering
Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, Vol 39, Iss 2, Pp 185-196 (2020)
Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, Vol 39, Iss 2, Pp 185-196 (2020)
In this study, we estimated the usage of Cabernet Sauvignon in microvinifications, obtaining wines with increased phenolic compound content. Kinetic extraction of phenolic compounds during alcoholic fermentation was affected by maceration time (3, 5,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9ac5753667f5526c4b1f0c538965d4ce
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/4143
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/4143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pasquet, Camille
Les terrains ultramafiques de Nouvelle-Calédonie, riches en Ni, Co, Mn et Cr sont exploités par des mines à ciel ouvert, ce qui génère l'émission de poussières riches en métaux. L'objectif de ce travail est de développer des approches pour e
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2016NCAL0008/document