Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"kimchi cabbage"'
Autor:
Seung-hwan Go, Jong-hwa Park
Publikováno v:
Drones, Vol 8, Iss 9, p 499 (2024)
Accurate and timely crop growth prediction is crucial for efficient farm management and food security, particularly given challenges like labor shortages and climate change. This study presents a novel method for the early prediction of Kimchi cabbag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f24117ad35c447ecb3fe0c4804487fa7
Publikováno v:
Journal of Analytical Science and Technology, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2023)
Abstract In the human body, vitamin K1 is important for bone and cardiovascular health and blood coagulation. To assess the correlation between vitamin K1 intake and health outcomes, the accurate determination of the amounts of vitamin K1 in green le
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12e48c20ffc4418cb0954e43dab07ce5
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 7, p 1428 (2024)
Slow-release fertilizer (SRF) improves Kimchi cabbage (KC) productivity in the Highlands of Gangwon Province in South Korea; however, optimum rates for the region are not established. This study investigated the optimum and most economical rate of SR
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/267eb498d930446aba6d6ef216996243
Autor:
Kyoung-Taek Park, Soo-Min Hong, Chang-Gi Back, Young-Je Cho, Seung-Yeol Lee, Leonid N. Ten, Hee-Young Jung
Publikováno v:
Research in Plant Disease, Vol 29, Iss 1, Pp 72-78 (2023)
In September 2021, gray-to-brown discoloration and expanding water-soaked lesions were observed on the outer and inner layers and the core of kimchi cabbage (Brassica rapa subsp. pekinensis) in fields located in Samcheok, Gangwondo, Korea. A bacteria
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e202d7b87b9241ffbe9ee97287861273
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 7, Pp e17978- (2023)
We developed a predictive growth model of Yersinia enterocolitica for fresh Kimchi cabbages as a function of storage temperature (5–20 °C). The Baranyi equation used for primary modeling at these storage temperatures was suitable as a model for ob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b417a27f0f3948a5a506b6fe2cf3581b
Autor:
Sung Jin Park, Min Jung Lee, Yun-Jeong Choi, Ye-Rang Yun, Mi-Ai Lee, Sung Gi Min, Hye-Young Seo, Dong Hyeon Park, Sung Hee Park
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 6, Pp e16525- (2023)
Kimchi cabbage is a well-known glucosinolate (GLS)-containing vegetable, but its by-products are discarded despite the presence of GLS. The aim of this study was the optimization of the extraction and nanoencapsulation of GLS from kimchi cabbage by-p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f1f6417d66249fdb6854f2f25573d04
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.