Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"kidney tissues"'
Autor:
Chuckcris P. Tenebro, Neaven Bon Joy M. Marcial, Janine J. Salcepuedes, Josie C. Torrecampo, Rajelle D. Hernandez, John Alfon P. Francisco, Kristine Mae G. Infante, Veronica J. Belardo, Monissa C. Paderes, Rita Grace Y. Alvero, Jonel P. Saludes, Doralyn S. Dalisay
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 11 (2024)
The examination of drug accumulation within complex biological systems offers valuable insights into the molecular aspects of drug metabolism and toxicity. Matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectrometry imaging (MALDI MSI) is an innova
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe18887b7bae4a6c93e18ac3403466d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Saudi Pharmaceutical Journal, Vol 29, Iss 1, Pp 91-95 (2021)
Zamzam water is a natural alkaline water which has become alkaline as a result of the natural environment. It comes from what is considered as one of the oldest springs in the world. The water contains high concentrations of alkaline minerals as well
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a621ccbe7b324631a29612382b15b9ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Magdy Ramadan Shahein, El Sayed Hassan Atwaa, Khaled Magawry El-Zahar, Ahdab Abdo Elmaadawy, Hayfa Hussin Ali Hijazy, Mahmoud Zaky Sitohy, Ashraf Albrakati, Ehab Kotb Elmahallawy
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 2, p 41 (2022)
The consumption of plant-based dairy alternatives has increased rapidly around the world as a result of numerous positive health effects. Little information is available about the potential use of watermelon seed milk in the manufacture of yoghurt. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e2c619dfa6b40e4a6cd61c1c3883e5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Saudi Pharmaceutical Journal, Vol 29, Iss 1, Pp 91-95 (2021)
Saudi Pharmaceutical Journal : SPJ
Saudi Pharmaceutical Journal : SPJ
Zamzam water is a natural alkaline water which has become alkaline as a result of the natural environment. It comes from what is considered as one of the oldest springs in the world. The water contains high concentrations of alkaline minerals as well
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.