Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"kidney tea saponin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tao Wu, Jinghuan Cheng, Jinxuan Zhang, Hongxi Zhao, Wenjie Sui, Qiaomei Zhu, Yan Jin, Min Zhang
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3729 (2022)
In order to avoid hemolysis caused by direct dietary of kidney tea saponin, complex gels based on gellan gum (GG) and soybean isolate protein (SPI) loaded with saponin were created in the present study by using a self-assembly technique. Studies were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1960bf905752435899edc954a402b044
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yao M; College of Chemical Engineering and Materials Science, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, China., Li J; College of Chemical Engineering and Materials Science, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, China., Li S; College of Chemical Engineering and Materials Science, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, China., Liu J; College of Chemical Engineering and Materials Science, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, China., Yin J; College of Chemical Engineering and Materials Science, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, China. Electronic address: yinjinjin@tust.edu.cn., Wu T; State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Food Biotechnology Engineering Research Center of Ministry of Education, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, China. Electronic address: wutaoxx@gmail.com.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2024 Dec 09; Vol. 287, pp. 138424. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 09.