Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"kernel flours"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yan Lu, Weizhuo Hao, Xiaomin Zhang, Yue Zhao, Yang Xu, Jixun Luo, Qing Liu, Qiaoquan Liu, Li Wang, Changquan Zhang
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1721 (2021)
Ginkgo biloba L. is an important economic tree species in China, and its kernels have been used as a popular food in Asian countries. Herein, the morphology, basic chemical components, starch granule structures, and physicochemical properties of kern
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ba54ae2645646f2a8583cb8369e0885
Autor:
Qing Liu, Qiaoquan Liu, Yue Zhao, Yang Xu, Jixun Luo, Yan Lu, Li Wang, Changquan Zhang, Weizhuo Hao, Xiaomin Zhang
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1721, p 1721 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 8
Foods
Volume 10
Issue 8
Ginkgo biloba L. is an important economic tree species in China, and its kernels have been used as a popular food in Asian countries. Herein, the morphology, basic chemical components, starch granule structures, and physicochemical properties of kern
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.